FOTO: Stream.cz
Prasák týdne a Kokoti na neděli
6. 2. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Oldřich Čepelka
6.2.2022 17:26
Včera jsem vyplňoval dotazník jedné univerzity. Šlo to dobře, dokud jsem se nedostal (budu to všechno psát česky) – k pohlaví. Jaké je vaše pohlaví? Měl jsem pět možností: žena – muž – nechci to sdělit – obojaké – ostatní. Měl jsem chuť odepsat: Rád to přijedu zjišťovat každému za pouhé tři dolary.
Zuzana Pivcová
6.2.2022 16:05
Stává se to smutnou realitou, že pro každého, kdo nejde s hlavním proudem (asi bych měla spíš použít označení mainstream, abych byla in) platí "Vyhoďte ho z kola ven". A přes všechny jeho vědecké a další znalosti a schopnosti se po něm slehne zem. Jak jednoduché!!
Jitka Caklová
6.2.2022 11:37
Dávám oba palce nahoru, lépe bych to nenapsala. Věřím, že v tomto nemocném světě není až zas tak málo lidí se zdravým selským rozumem a blýskání na lepší časy, než jaké byly do konce roku 2019, už není tak daleko ♥
Jana Šenbergerová
6.2.2022 11:30
S panem Vondruškou plně souhlasím. Pohlaví jsou skutečně jen dvě, ale záleží na tom, jak jsou uplatňována. A co ta "sympaťačka"? Předpokládám, že dvě pohlaví ji přežijí. I když kdoví, jestli nás genetické inženýrství nepřekvapí nějakou žhavou novinkou.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA