Soutěž i60.cz o nejlepší vánoční
přání zná deset vítězů. Zde jsou

Soutěž i60.cz o nejlepší vánoční
přání zná deset vítězů. Zde jsou

23. 12. 2012

Kdyby se splnila všechna přání, která jste prostřednictvím pohlednic a portálu i60.cz poslali rodině, přátelům, ale i naší redakci, byli bychom všichni nejzdravější a nejšťastnější mnoho a mnoho let. Určitě bychom přáli všem, aby se Vaše přání splnila. Samozřejmě, že si byla trochu podobná, vždyť zdraví, aspoň kousek štěstí a klid v duši si přeje každý z nás.

Poslali jste pohlednice plné něhy, ale i radosti a vtipu. Z více než stovky přání jsme vybrali deset, podle členů naší redkace nejoriginálnějších a nejmilejších, které oceníme dárečkem. A protože přání, která jsme vybrali, psaly samé ženy, a nedokázali jsme z nich vybrat ty nejlepší, rozhodli jsme se, že všech deset autorek obdrží stejné ceny, a to kosmetické balíčky, které našemu magazínu věnovala známá společnost Dermacol.

Už Vás tedy nebudeme dlouho napínat. Zde je deset vítězných přání a deset autorek:

Zdenka Hillová: Komu co nadělit, pečlivě zvažte, já si dám vínečko a vy se snažte! S úsměvem na tváři, moc vám to sluší. Veselé vánoce a slunce v duši. Zdenka

Kristina Strnadová: Ježíšku, prosím Tě, přečti si mé psaní. Je krátké. Mám k Tobě jen jedno přání: Ať jsou všichni v celém roce takoví jak na Vánoce! Ať jsou milí, míň se mračí... Děkuji Ti, to mi stačí.

Ladislava Jankovská: Tři přáníčka letí k vám, pro každého jedno mám. První přání pro Pepu je, ať ve zdraví, klidu žije. Vánoce ať krásné máš a stále se usmíváš. To ti přeje Ladi, Fanda, provázej tě, Pepo, sranda. Evičko, ty naše milá, jaks Vánoce připravila? Pro tebe je druhé přání, vánoční odpočívání. Abys svoje choré oudy nezchromila v sněhu hroudy. V srdci ať ti radost plesá, stále plesá, stále plesá. Smích ať tebe provází, nic náladu nezkazí. Třetí přání. Pro koho as? Na psí uši, na psí ocas... Uhodli jste, pro Týny je. Ale co přát pejskovi? Samozřejmě kapra porci a nějaké cukroví. Také aby zdravá byla a dál radost rozdávala. Zdraví Ladi a Fanda

Miroslava Kubešová: Kdyby každá sněhová vločka, co padne na Tvou tvář, bylo jedno Tvé přání, přála bych Ti, aby celý příští rok sněžilo a Tvá přání se měnila ve skutečnost. To Ti z upřímného srdce přeje Jijinka

Libuše Kozáková: Pokud to přání poslané Tobě obdržíš v tiché vánoční době, tak je všem lidem nanejvýš jisto, že každý má na světě své malé místo. Nekonal se světa konec a nad kostelem zní půlnoční zvonec. Dnes vánoční hvězdou oslavme Svět! V srdcích lidí, nechť rozkvete lásky květ!

Zuzana Pivcová: Je jedno, jakým jazykem mluvíš. Hlavně, že jsme všichni lidé. Krásné svátky. Egal, welche Sprache du sprichst. Hauptsache, wir sind alle Menschen. Herrliche Weihnachten. It does not matter, what language you speak. The main thing, we are all people. Wonderful Christmas. Zuzana Pivcová

Olga Švecová: Krásné svátky vánoční, pěknou cestu z půlnoční, od Ježíška velký ranec, na Silvestra pěkný tanec, od muziky lehký krok a pak šťastný rok 2013 přeje Olga Švecová

Zdenka Karumníková: Milý Ježišku! Nejsi fyzicky k mání, tak mi splň alespoň přání. Mému tátovi dodej sílu, ať může přiložit ruku k dílu. Uzdrav mu nohy, dej mu zdraví, ať nám doma nechuraví. On má své milé záliby, nejraděj chodí na ryby. A ty tatínku, měj hezké Vánoce, šťastně vykroč do nového roku. Zdenka

Jana Zelená: Příjemné vánoční chvíle při kradení smrčku, smažení leklého kapra, průjmu z poslední porce salátu a mnoho štěstí v Novém roce po zásahu petardou přejí Jana a Luboš

Věra Jelínková: Moji milí internetoví přátelé. Stromeček a pod ním dárky, k večeři jen chleba, párky, tak se všichni rádi mějte, na množství se nedívejte. Co je třeba to je zdraví a to bohatství nenahradí. Trochu štěstí na Vánoce, ještě více v novém roce. Přeje Věra J.

Redakce magazínu i60 všem děkuje za zaslané příspěvky, výhercům gratuluje a přeje Vám hezké prožití vánočních svátků a mnoho radosti v roce 2013. 

Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Miroslava Kubešová
Také děkuji, že se moje přání líbilo a všem výherkyním blahopřeji. Krásné, klidné a pohodové Vánoce všem!
Růžena Antlová
VŠEM VÝHERCŮM VELKÁ GRATULACE !!!!!!!!!!!
Věra Sehnalová
Pripojuji se i ja se SLAVA VITEZUM a CEST PORAZENYM a hezke svatky vsem !!!!!
Zdenka Hillová
děkuji ,že se ibilo moje přáničko všem přeji klidné a pohodové svátky Zdenka
Zuzana Pivcová
Já sama mám radost, všem vybraným to přeji, ale chci říct, že důležitější je zdraví, krásné mezilidské vztahy a pochopení, které všichni tolik potřebujeme. Přeji Vám krásné dny a na shledanou na i60 tak dlouho, jak jen to půjde. Zuzana
Hana Práglová
Všem vítězům blahopřeji!! ! Jim i ostatním hodným lidem přeji KRÁSNÉ VÁNOCE

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 10. týden

Považujete se za gurmány? A vyznáte se ve světového kuchyni? Tak právě to ověří vědomostní kvíz tohoto týdne.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Jakou největší výhodu má podle Vás zasílání důchodu na bankovní účet?

Ušetřené finance

21%

Bezpečnost

21%

Pohodlí

19%

Ušetřený čas

19%

Žádnou, důchod si vyzvedávám osobně a neplánuji to měnit

20%