Kalifornie snů a skutečností – poslední zastavení na cestě Tichomořím v roce 1995
FOTO: Helena Přibilová

Kalifornie snů a skutečností – poslední zastavení na cestě Tichomořím v roce 1995

31. 1. 2022

Poslední část cesty z roku 1995 jsem vyjmula ze seriálu, protože se poněkud liší od předchozích zemí. Kalifornie je pro mnohé lidi, a to nejen u nás, snovou zemí.

Cestopisy Heleny Přibilové cestování
Hodnocení:
(5 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Helena Přibilová
Paní Soňo, cestuji i nyní, ale méně než v minulosti. V loňském roce jsme byli v Rakousku, Německu, na Faerských ostrovech a v Saúdské Arábii. Letos se chystáme do iráckého Kurdistánu a další cesty budou záležet na situaci ve světě a rovněž na naší finanční situaci a zdravotním stavu manžela.
Soňa Prachfeldová
Paní Heleno, jste cestovatelka s obrovskými zážitky, jedna z mála, co viděla mnoho zemí. Poutavé čtení i fotky. Co je krás a odlišnosti ve světě, který nikdy nepoznám a i díky vám se s nimi mohu alespoň takto seznámit. Cestujete i nyní?
Helena Přibilová
Paní Evo, omlouvám se za to, že tuleně není na fotce na skalách téměř vidět. Motýly nebylo vidět vůbec, takže jsem fotku s nimi vůbec nepřipojila. Upřímně řečeno, my fotíme pro dokumentaci a uchování vzpomínek a nikdy mě nenapadlo, že budu naše fotky někdy zveřejňovat.
Eva Mužíková
Fotky jsem si vychutnala, ale chybí mi ti motýli, lachtani a tuleni. Ale to není kritika, jen jsem na ta zvířata.
Eva Mužíková
Stalo se, jsem plná nových informací. Ta ztráta letenek nebylo dobré ukončení vaší cesty, čekání 28 hodin muselo být náročné.
Eva Mužíková
Tak to si nechám až na večer, abych si mohla článek opět vychutnat v klidu.
Martina Růžičková
Díky za další bezvadný popis vašich úžasných cestovatelských zážitků. :-)
Milan Marek
Po "California State Route 1"jsem jel z Los Angeles do San Francisca /dovča autem z New Orleans a pak do Yosemite n.p - a & celkem 21dni/.Pacific Coast Highway je po cestě z N.O. po vnitrozemí velmi "kouzelná". V USA je spousty velmi zajímavých míst! Ale naše želené Česko je prostě nepřekonatelné i když je tak trochu nějak prostorově "středověké" o to milé a vše na "kole" dosažitelné... :-)
Marie Ženatová
Díky moc za velmi zajímavý cestopisný článek*
Dana Puchalská
Zajímavý článek.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%