FEJETON: Ať žijou Horáčková a Stehlíková!
Ilustrace: Tomáš Polák. Poskytnuto portálu i60

FEJETON: Ať žijou Horáčková a Stehlíková!

30. 1. 2022

„Co by tomu řekli lidi?“ - kdo si tuhle otázku nikdy nepoložil. Prolíná se naším jednáním jako věčná housenka, na jedné straně je to revizor chování, na druhé ale taky našeptávač, že o některých věcech, které činíme, by asi veřejnost nemusela vědět.

Fejetony Tomáše Poláka
Hodnocení:
(5 b. / 22 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Ať si říkaj, dokud se o nás mluví, tak žijem !
Jan Zelenka
Pěkné, s obsahem nemohu než souhlasit. ještě, že je ten náš život pestrý!
Eva Kopecká
V dobách, kdy jsem coby dítě a poté téměř dospělá žila u našich, slyšela jsem od matky tuhle otázku poměrně často. Přiznám se, že mi ta věta pro svoji obecnost a nekonkrétnost lezla na nervy. Naposledy se mě matka na tohle zeptala coby dávno dospělé pětačtyřicátnice. Po mém rozvodu. Podívala jsem se na ní a říkám si, už toho mám dost. Jak dlouho ji to bude držet proboha. Pomyslela jsem si. A jak jsem vždycky mlčela, tak jí povídám. Který lidi? Nečekala to a prostě nevěděla. V duchu jsem zajásala. A vítězně povídám: Je mi to jedno! A mám jednou provždy pokoj. Už se nezeptala.
Petr Adámek
Jelikož Džamila Stehlíková teď čelí výhrůžkám Hradu, že ji zažalují, tak mě ten titulek zmátl - myslel jsem, že ten fejeton bude o ní.
Naděžda Špásová
Co by tomu řekli lidi, jsem občas doma taky slyšela, mně to bylo šumák. Žila jsem od sedmnácti v Praze, domů jsem jezdila na víkend, kde jsem se moc neohřála, protože kolem byla spousta lákadel. Horáčkové a Stehlíkové jsou nesmrtelné a jsou všude. Dobré napsané. :-)
Milan Pepo
Hmmm... nevím co jste si vymyslel, ale Horáčková se Stehlíkovou vod nás ze vsi se prej poznaly. Alespoň mi to tvrdily v poledne před kostelem. Jo... a Stehlíková si vás prej nechala synovcem vygůglovat. Zatím prej jen zjistila , že jste jako malej trhal mouchám křidýlka a v první třídě spolužačce splách do wc strouhátko na tužky. Jo ...a prej to mušíte bejt vy, protože jeden Tomáš Polák je profesorem na ňáký univerzitě a ten by se k tomu nesnížil a druhej Tomáš Polák už desátým rokem sedí za krádež krabice lentilek. Ale nemám to prej nikomu říkat, maximálně ženskejm v konzumu a chlapům v hospodě. Jinak ani muk! ;-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%