Foto Picsart, koláž autorka
Tygr ve vodě
30. 1. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Caklová
30.1.2022 18:55
Stejně jak jsme byli dosud nejen názorově rozdílní, tak stejně rozdílně budeme chápat a ochotni přijímat a prožívat události a změny, které budou přicházet.
Jana Šenbergerová
30.1.2022 18:31
Článek i pro mě byl příjemným odlehčením, ale jen do chvíle, než jsem přešla skrze výše uvedený odkaz na stránky Psychologie chaosu. Čtu a čtu a čtu. Potvrzuji si, co už vím odjinud, dovídám se nové souvislosti. Přestože jsem Rak, cítím se jako ryba ve vodě. Díky! Život je krásný.
Zuzana Pivcová
30.1.2022 18:06
V těchto dnech jsem zrovna četla v časopise Meduňka článek o Vodním tygrovi, vládci roku 2022. Takže jen ráda připojím, že je údajně vše v ideální pozici, a pokud zvládneme žít v harmonii, pak si nemůžeme přát lepší rok. Není to krásné?
Jana Kollinová
30.1.2022 17:56
Díky! Musím popřemýšlet, ale po přečtení si na první dobrou myslím, že lépe bych neuměla vystihnou všechny ty opice, se kterými vstávám a každý den se musím vyrovnat s tou, která z nich je vůdčí osobností. :-)))
Granda Nekonata
30.1.2022 17:46
Opice se dostavila devátá v pořadí. Představuje sklony k lehkovážnosti, posmívání a nemístným žertům, ale umí být také velmi srdečná, citlivá a empatická. Je rovněž šikovná a kreativní. Jako u každého znamení záleží jen na člověku, které z těchto jejích vlastností upřednostní.
Jana Kollinová
30.1.2022 17:14
Zajímavá koláž. Modrá je dobrá! Článek je příjemným odlehčením. Jsem podle čínského horoskopu Opice. Určitě i k tomuto znamení se váže legenda, kterou si ze zvědavosti dohledám, protože než by uplynuly roky do vlády Opice, nemusela bych mě legenda zastihnou.
Granda Nekonata
30.1.2022 13:17
Tygra se neboj :-) je to jedno ze 4 zvířat, která nás podle Feng shui chrání: velŕedu Fénix, vzadu želva, nalevo drak a napravo tygr. Tygr brání stávající blaho. Vodu představuje i sklo. Takže ideální by bylo mít třeba na pravém nočním stolku skleněnou sošku tygra. Jestli chceš tygra v energii podpořit, tak dodej doma víc vody a skla. Nejlépe na severu. Jsi v zemi a proto více prvků vody doma prospěje.
Jitka Caklová
30.1.2022 13:01
Za články tohoto typu děkuji ♥ V roce mého narození vládl zemský Buvol. V roce šedesátých narozenin mi prvním jarním kukáním kukačka nakukala 43, to podle rčení znamená, že se dožiji 103 let. Rok 2020, ve kterém jsem prodělala těžkou pneumonii, v jejíž průběhu mi bylo dopřáno nahlédnout TAM, kam odcházejí Duše zemřelých, byl rokem kovové Krysy. Ne náhodou jsem přežila, neboť Buvol je pro Krysu jako stvořen, navzájem se silně přitahují a jsou si sympatičtí. Výborně se doplňují a nesoupeří spolu. Zatím jsem ve svém životě Krysu nepotkala, ale není všem dnům konec :-). Poté následoval rok 2021, opět rok Buvola, tentokrát kovového, který jsem si, jak píši ve svém posledním článku, náležitě užila. V roce Tygra budu zřejmě nucena poněkud ubrat, neboť Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Partnerství Buvola s Tygrem bývá podobné životu na bitevním poli. Žádný problém nejsou tato dvě znamení sto řešit klidně a mírumilovně. Pevně však věřím, že ho ve zdraví překonám a dalším krokem/rokem se přiblížím ke své "103". ""Nic pro mě není větší jistotou, než to, v co věřím ♥"
Miloslava Richterová
30.1.2022 12:50
Kéž by byl v boji se všemi viry úspěšnější než ti před ním..Má k tomu všechny předpoklady.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA