Ilustrační foto: Ingimage
Dát vnoučeti dárek je hodně těžké. Děti totiž mají skoro všechno
14. 2. 2022Lidé vyššího věku často vzpomínají, jakou radost jim dělaly drobnosti. Pastelky, bloky, panenky. Kolo nebo brusle, to už byl velký cenný dárek. Jejich vnoučata však dostávají drahé věci zcela běžně a jsou jimi přímo zavaleny. Co jim dát, aby měly radost? To je otázka, kterou si klade spousta prarodičů.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Kollinová
14.2.2022 11:41
Děkuji za zajímavý a fundovaný příspěvek. O stříbrných mincích jsem neuvažovala, ale to je dobrý nápad a určitě překvapí i mé milované obdarované. :-)
Granda Nekonata
14.2.2022 11:19
za cenu 1g by měla být k dispozici dobrá stříbrná mince. Stříbro má v sobě velký investiční potencionál. Využívá se i pro technologie, desinfekci atd. Ale bohužel asi není osvobozené od DPH
Granda Nekonata
14.2.2022 11:17
11.07 zlaté slitky je výborný nápad! Jen zvažte ještě nákup mince. Ta má navíc často i sběratelskou hodnotu, takže by se mohla v průběhu času více zhodnotit. Nejbezpečnější je podle mě nákup mincí emitovaných ČNB. Na stránkách ČNB je seznam licencovaných prodejců takových mincí.
Jana Kollinová
14.2.2022 11:07
Ano, je těžké vybírat vhodné dárky pro vnoučata o pravnoučatech nemluvě. Vím, že mnozí zamítají darování peněz, ale u vnoučat, která se již rodiči to není občas nejhorší volba. Jediným úskalím je vybrat originální, vtipnou nebo žertovnou pokladničku. Do té vhazuji všechny nové mince a doufám, že se při rozbalování dárku obdarovaný pobaví nejen vzhledem, ale i obsahem dárku. U pravnoučat vložím svůj dárek, pravidelně investiční 1g zlatý slitek v pěkném obalu, do hromady všech ostatních dárků. Z důchodu si nemohu dovolit kupovat bárbíny nebo autíčka.
Granda Nekonata
14.2.2022 10:43
Já dávám kreativní dárky anebo dárky podporující sportovní aktivity. A často je nechávám doma, a využívám je pro společné chvíle. Jak to neudělám, dárek se ocitne v propadlišti zájmu. :-) teď jsem koupila k narozeninám oblečení pro sport a udělám to tak, že do něj budu já převlékat a po sportu si ho zase vezmu domů, vyperu atd. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA