foto a koláž: Pixabay.com
Blbá nálada, versus reklama
27. 1. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martina Růžičková
27.1.2022 19:14
Jsem na tyto karetní hry poněkud natvrdlá, kdybych je hrála, tak bych měla to skóre opačně... Určitě samé prohrané a jedna omylem vyhraná :-D. Když náhodou koukám na televizi, tak reklamy využívám k různým činnostem - např. večer si při první vyčistím zuby, při další se stačím osprchovat... atd. Blbou náladu se snažím zahánět procházkou, úklidem nebo dobrou knihou.
Jana Šenbergerová
27.1.2022 15:25
Hm, to jste fakt dobrej. Tolik vítězství by vám mělo zajistit dobrou náladu přinejmenším na dobu sice neurčitou, ale dlouhou. A díky, připomněl jste mi, že zanedbávám své hráčské touhy. :-)
Jana Kollinová
27.1.2022 11:57
Blbá nálada? Neřešit! Rozchodit! Nejlépe s čtyřnohými, ale dvounozí mají také své kouzlo. :-)))
Jan Zelenka
27.1.2022 10:59
Já si do počítače stáhl UBlock origin a tak mám od většiny vlezlých reklam pokoj.
Jiří Dostal
27.1.2022 10:55
:-) Takže "Blbá nálada versus reklama"? Tady pod Pálavou je to prosté - "Sucho - víno - strážní andělé". :-) :-)
Věra Ježková
27.1.2022 10:37
Jendo, jsi dobrej. Představuji si tě, jak hraješ karty na počítači tak v jednu hodinu ráno, když jdu kolem k ledničce a nahlédnu. Reklamy na webu nesleduji, v televizi při nich vypínám zvuk. Takže nevím, o co přicházím. :-)
Václav Soukup
27.1.2022 10:28
Na mně chodí " blbá nálada " ráno po probuzení, zejména, když mně čekají nějaké úkoly. Po první kávě se to zlepší a většinou dodržím režim dne. Večer u Merlotu už jsem zcela v pohodě a všechny problémy mne opouštějí !
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA