FOTO: autorka
Setkání Íčkařů na sv. Hostýně
24. 1. 2022Jak už bylo zmíněno na hlavním chatu, plánuje se setkání ve dnech 11. - 13. května 2022. Setkání by se mělo konat v našem Zlínském kraji a v regionu podhostýnském.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
25.1.2022 10:18
Upřesnění: VALERIÁNOVI (dva) 10.- 12.5., tzn. 2 noci. - dvoulůžkový pokoj. Děkuji.
Hana Polednová
25.1.2022 09:23
Aničko a Maruško, vzhledem k tomu, že Bohumíňáci přijedou o den později, posouvám i já termín ubytování s noclehem na 3 noci od 10. 5. do 13. 5., protože si to chci s nimi pořádně užít. Původně jsem měla od 9. 5. a to ruším.
Vlasta Ledlová
25.1.2022 09:09
Já bych prosila jednolůžkový pokoj na dvě noci - 10.5. a 11.5. Děkuji.
Anna Potůčková
25.1.2022 08:38
Z Bohumína děvčata můžou až 11. a 12.5, takže pokud se s nimi chcete setkat, tak hlavní 2 noci s největší pravděpodobností budou tyto. Kdo si chce pobyt prodloužit, tak by to bylo již od 10.5. ( případně od 9.5 jak to chce Hana Polednová a Majka Novotná). Já sama s Vlastou bychom tam byly od 10.-12.5
Jarmila Komberec Jakubcová
25.1.2022 08:18
Aničko upřesňuji termín ubytování na dvě noci 10. a 11.5. - jednolůžák. Děkuji.
Daniela Řeřichová
25.1.2022 08:18
Dobré ráno, milé organizátorky, napište, prosím definitivní termín setkání - zda platí původní od 9. května nebo na základě dalších zájemců je posunut od 10. května. Osobně se přizpůsobím a potvrzuji od prvního dne dvě noci v jednolůžkovém pokoji. Moc děkuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA