FOTO: autorka
Setkání Íčkařů na sv. Hostýně
24. 1. 2022Jak už bylo zmíněno na hlavním chatu, plánuje se setkání ve dnech 11. - 13. května 2022. Setkání by se mělo konat v našem Zlínském kraji a v regionu podhostýnském.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
25.1.2022 15:27
Pro Aničku a M.Měchurovou: V žádném případě nechceme já, ani Maruška Novotná dělat nějaké komplikace. Přijedeme skutečně již toho 9.5. (jak bylo původně uvedeno) a nějak se samy zabavíme. Ubytování bychom však chtěly opravdu již od toho 9.5. dvoulůžák. Společného programu se zúčastníme od chvíle, kdy začne. (Samozřejmě, že s Bohumíňačkami se chceme také vidět, tak respektujeme ten posun). Odjíždět ale budeme již ve čtvrtek později odpoledne, abychom byly v noci doma. Úplně polopatě to znamená, že tam budeme 3 noci, 4 dny, tj. 9.5.-12.5.
Jaroslava Handlová
25.1.2022 15:04
Re 12:54 Aničko, Marie Novotná a já jsme vůbec nikde nezmínily požadavek na jednolůžkový pokoj. Naopak dne 24.01.v 8:45 jsem napsala: „Prosíme o 1 dvoulůžák na tři noci (od 9. do 12.5.)."
Marie Měchurová
25.1.2022 14:42
Eleno původní termín byl od úterý 10.5. do 12.5. Kvůli některým jsme to posunuli na středu - pátek.
Anna Potůčková
25.1.2022 14:27
Eleno ano, máš pravdu. Já tabulku dala do fotogalerie a Majka řekla že ji mám vyhodit, tak jsem ji vhodila. Naštěstí ne z monitoru, takže ji vložím do své galerie Hostýnské setkání znovu. Kvůli Bohumínským, kteří mají nějakou akci před setkáním tak to naše je posunuté na dny (2 noci 11. a 12.5).
Jarmila Komberec Jakubcová
25.1.2022 14:18
Aničko Objednávám 2 noci : příjezd středa 11.5. a čtvrtek 12.5. /s odjezdem 13.5. pátek./ Jednolůžkový pokoj. Viz moje pozdější objednávka v 12:34. Děkuji.
Libuše Heulerová
25.1.2022 14:05
Ahojky Aničko, konečně jsem se rozhoupala jela bych na 2 noci. Zkusím se domluvit Vladkou Dejmkovou, že bych přistoupila v Ústí nad Orlicí, abych nemusela jet sama. Mohli jsme mít dvoulůžkový.
Hana Práglová
25.1.2022 14:04
Já se přihlašovala s M. Grabiecovou a nevidím to. 11.a.12.5. Na dvoulůžák.
Pokud nebude mít Majka Pudichová partnerku, vezmeme ji k sobě na třílůžák.
Vladislava Dejmková
25.1.2022 13:50
Změna - prosím o rezervaci jednolůžkového od středy do pátku tj. pouze na dva dny (11, 12). Nemusím mít nutně jednolůžkový, pokud by chtěl být někdo se mnou.
Elena Valeriánová
25.1.2022 13:47
Nezlobte se, ale je to guláš. V článku píšete, že termín setkání je 9. - 12. 5, pak v diskuzi, že to bude 10. -12.5. a nakonec třetí termín 11. - 13.5. Nevím, jak ostatní, ale já se v tom poněkud ztrácím. Stanovte přesné datum setkání, dny, kdy bude nějaký společný program. A to, když bude chtít někdo přijet dřív nebo odjet později řešit individuálně. Když je více organizátorů, tak by si měli stanovit přesně kdo, co bude dělat. Udělat tabulku a do ní zapisovat požadavky a pak až bude uzavřená zveřejnit ke kontrole. Omlouvám se, že se vám do toho pletu, ale má m v paměti poněkud chaotickou Plzeň i výborně zorganizovaný Kořenov.
Anna Potůčková
25.1.2022 13:35
A pak na 2. noci od 10.-11. mám Vlasta Ledlová, Jarmila J.K, Elena V.+ manžel, Helenka Č. + manžel
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA