Setkání Íčkařů na sv. Hostýně
FOTO: autorka

Setkání Íčkařů na sv. Hostýně

24. 1. 2022

Jak už bylo zmíněno na hlavním chatu, plánuje se setkání ve dnech 11. - 13. května 2022. Setkání by se mělo konat v našem Zlínském kraji a v regionu podhostýnském.

cestování
Hodnocení:
(4.8 b. / 40 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lidmila Nejedlá
Mohu se ještě přihlásit na Hostýn? Mohu vzít kamarádku? Do kdy závazně? Děkuji za informace.
Květuše Pinkasová
Objednáváme 2 noci v dvoulužáčku s Pepou 11.-13.5. a těšíme se na vás všechny moc♥ ♥
Jarmila Komberec Jakubcová
Hani R. ani já bych z Plzně nemohla být do 10.hodin v Holešově. Jedu z Plzně a neměla bych na tento čas spojení. Vyřešila jsem to tak, že má zajištěné ubytováni v hotelu Tancl na jednu noc t.j. přijedu tam odpoledne 10.5. a ráno 11.5. přijdu na setkání účastníků.Proto pak mám objednané ubytování až od 11.-12-5 (dvě noci) v Hostýně a ráno 13.5.(pátek) odjedu zpět do Plzně.
Anna Potůčková
Honzovi R. už jsem na chat redakce psala, aby to datum upravil. Chápu, že celé vlákno číst s přibývajícími komentáři se číst nikomu nechce
Hana Rypáčková
Kdo stíhá přijet 11. do 10 hodin, tak dobrý. Kdo nestíhá ( já) jede 10. A 12.je celodenní program a 13. se jede domů. Proto jsou 2 denní a třídenní pobyty. Kdo to má blízko stíhá program 13. Já ne a ubytuji se jinde do neděle, abych si kraj užila. Cesta mi trvá 8 hodin. Ten datum v článku by měl někdo z redakce upravit..Je matoucí.
Anna Potůčková
nebo to psala Majka S. nechce se mě to dohledávat
Anna Potůčková
Heli, Hanka P. psala, že by to pro Vás byla divočina.
Helenka Vambleki
Už jsem z toho taky jelen. Protože bohumínská akce končí 9.5., stíháme přijet 10.5. - ale pokud jsou oficiální dny setkání 11.-13.5, tak prosím prodloužit ubytko ještě o jednu noc=10.-13.5=3 noci dvolůžák...a snad jsem vše pochopila správně
Anna Čípová
Pokud zdraví dovolí, přijedeme za vámi, ale nepožadujeme nocleh.
Hana Rypáčková
Díky. Přespím jinde..

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%