FOTO: autorka
Setkání Íčkařů na sv. Hostýně
24. 1. 2022Jak už bylo zmíněno na hlavním chatu, plánuje se setkání ve dnech 11. - 13. května 2022. Setkání by se mělo konat v našem Zlínském kraji a v regionu podhostýnském.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lidmila Nejedlá
26.1.2022 08:15
Mohu se ještě přihlásit na Hostýn? Mohu vzít kamarádku? Do kdy závazně? Děkuji za informace.
Květuše Pinkasová
25.1.2022 21:53
Objednáváme 2 noci v dvoulužáčku s Pepou 11.-13.5. a těšíme se na vás všechny moc♥ ♥
Jarmila Komberec Jakubcová
25.1.2022 19:47
Hani R. ani já bych z Plzně nemohla být do 10.hodin v Holešově. Jedu z Plzně a neměla bych na tento čas spojení. Vyřešila jsem to tak, že má zajištěné ubytováni v hotelu Tancl na jednu noc t.j. přijedu tam odpoledne 10.5. a ráno 11.5. přijdu na setkání účastníků.Proto pak mám objednané ubytování až od 11.-12-5 (dvě noci) v Hostýně a ráno 13.5.(pátek) odjedu zpět do Plzně.
Anna Potůčková
25.1.2022 19:22
Honzovi R. už jsem na chat redakce psala, aby to datum upravil. Chápu, že celé vlákno číst s přibývajícími komentáři se číst nikomu nechce
Hana Rypáčková
25.1.2022 18:58
Kdo stíhá přijet 11. do 10 hodin, tak dobrý. Kdo nestíhá ( já) jede 10. A 12.je celodenní program a 13. se jede domů. Proto jsou 2 denní a třídenní pobyty. Kdo to má blízko stíhá program 13. Já ne a ubytuji se jinde do neděle, abych si kraj užila. Cesta mi trvá 8 hodin. Ten datum v článku by měl někdo z redakce upravit..Je matoucí.
Helenka Vambleki
25.1.2022 18:33
Už jsem z toho taky jelen. Protože bohumínská akce končí 9.5., stíháme přijet 10.5. - ale pokud jsou oficiální dny setkání 11.-13.5, tak prosím prodloužit ubytko ještě o jednu noc=10.-13.5=3 noci dvolůžák...a snad jsem vše pochopila správně
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA