Foto: Picsart, koláž autorka
Deník radosti
24. 1. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Ženatová
25.1.2022 04:54
Já si píši deník od mládí. Když jsem měla bolest, tak jsem se z ní vypsala a bylo to na mnoho stran, když radost tak ta nepotřebovala tolik písmen .* Stále denně bilancuji svůj život na papír a hlavně jsem za něj vděčná.* A u mne je to téměř tak jak to popsala milá Zuzanka - nebylo to u mne lehké se k vděčnosti* dopracovat.
Věra Lišková
24.1.2022 21:17
Deník si nepíši, ale stále se však na něco těším, i když jsou to maličkosti.
Helena Přibilová
24.1.2022 20:51
Děkuji za hezký a povzbudivý článek a také za další zajímavý obrázek.
Zuzana Pivcová
24.1.2022 16:54
U mě je to s menšími obměnami jako u Moniky. Ale nebylo to moc jednoduché se k takové vděčnosti dopracovat.
Miloslava Richterová
24.1.2022 10:51
Děkuji za tvou zkušenost, někomu to může pomoci. Někdo to píše obráceně, večer si zapisuje, co pěkného den přinesl. Zatím můžeme plánovat na jaro, na léto, věnovat se zálibám, práci, četbě, procházkám, kontaktům na dálku, pustit si film, poslechnout hudbu...je toho víc, co nás může posílit.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA