Helena Přibilová s manželem v Íránu. FOTO: Poskytnuto H. Přibilovou
Cestování nás zbavuje předsudků. Pochopili jsme, že dobří lidé jsou všude, říká Helena Přibilová, která navštívila 144 států
24. 1. 2022Zažila na cestách s manželem zemětřesení na Vanuatu, setkání s medvědem v Kanadě, loupežné přepadení v Ekvádoru. Ani tyto zážitky ji neodradily poznávat nová místa a národy. Vždy se ale ráda vrací do rodného Česka, které miluje.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
29.1.2022 20:00
Před časem jsem měla na paní Přibilovou ohledně jejich cestování pár dotazů, na které mi odpověděla. Bylo by jich jistě více, tento skvělý rozhovor je vlastně zodpověděl. Byla to od pana Rašky šťastná volba.
Helena Přibilová
29.1.2022 19:33
Děkuji všem za vaše slova - milá, upřímná i podnětná. Byli bychom s manželem rádi, kdyby se nám splnil ještě některý z cestovatelských snů. Vše ale bude záležet na situaci ve světě a našem zdravotním stavu. Naštěstí žijeme v krásné zemi, kde je tolik zajímavých míst, která stojí za objevování. Kromě psaní článků o dalekých krajích bych se také ráda zmínila o místech v naší vlasti, jež nás zvláště zaujala. Naše články zveřejňujeme pouze na tomto portálu. Je to pro nás zároveň možnost si znovu ve vzpomínkách přehrát všechny příběhy, které jsme na svých cestách prožili. Navíc nás potěší, když někoho z vás čtenářů naše vyprávění zaujmou.
Krejcar Stanislav
27.1.2022 11:52
Všude dobře doma nejlíp - pokud tomu tak není je to spíše chyba naše. Nebavím se o politice a politicích. Než jsem šel do důchodu tak jsem dělal i se zahraničními pracovníky jež v ČR našli práci, Jezdil jsem jako montér pracovat i do zahraničí, nikdy mne nenapadlo vyměnit své bydliště za cizinu. Není to totiž jen o penězích ale i o kraji svého dětství a mládí. Místech kde odpočívají moji rodiče a předci kteří si zaslouží kytičku na své hroby jako poděkování. S babičkou pokud nemusíme hlídat vnoučata a pravnoučata jedeme i na výlet nejen po česko moravsku ale i zahraničí ale jen na dobu určitou.
Lenka Kočandrlová
26.1.2022 12:26
Nezávidím nikomu,že si cestuje,ale pro mě by to nebylo: mám ráda svoji postel a v cizích postelích se mi spí špatně...
Svatava Páleníková
26.1.2022 11:24
To je krása, musíte být nabiti zážitky. Pokud byste dělala nějakou besedu o vašich cestách, určitě ráda přijdu.
Margita Melegova
25.1.2022 18:42
Pekny rozhovor, zavidim toulave boty a posilam prani jeste hodne stastnych cest i navratu a hodne dalsich cestopisnich clanku a fotek.
Jana Šenbergerová
25.1.2022 14:17
Děkuji za rozhovor pana Rašky s íčkařkou paní Přibilovou. Je hezké vědět, kolik zajímavých lidí nejen "navštěvuje" tento portál, ale také ho díky svým zájmům obohacuje. Přeji mnoho úspěšných cest a šťastných návratů.
Martina Růžičková
25.1.2022 09:39
Jsem nadšenou čtenářkou cestopisných článků paní Přibilové. Moc proto děkuji redakci za zajímavý rozhovor. Cestování je úžasným obohacením života. Přeji manželům Přibilovým pevné zdraví a mnoho dalších vydařených cest za poznáním.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA