Dej si kousek
Foto: autorka

Dej si kousek

21. 1. 2022

Již je po vánocích, cukroví vyzobané a což si nyní dát něco nadýchaného, krémového, sněhového.

To všechno lze si dopřát u Karolíny a jejího týmu v malé cukrárně-kavárně. kterou založila v listopadu 2021.

Tak například dort Míša, větrníkový, palačinkový, karamelový, cupcak (sněhový), domácí limonády, víno, káva. Alespoň vizuálně přiblížím na fotech dobroty, jaké vytvářejí. Občas zavítám a něco smlsnu, se sympatickou obsluhou.

Fota: sl. Karolíny

Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Tak tady by člověka neodolal a hřešil a hřešil.
Dana Kolářová
Pohodu a hodně cukrářské radosti. No a závistiví a nepřející lidé jsou vlastně jenom k politování.
Alena Várošová
Krásné kousky zákusků a dortů a navíc krásná, šikovná cukrářka. Přeji jí úspěch v podnikání a spousty mlsých zákazníků,kteří si pochutnají..U nás se otevřela nová cukrárna v březnu roku 2021 s paní,která soutěžila v soutěži curárenských výrobků v telce a koncem roku její činnost skončila.Zákusky načanané,drahé a nic moc.Kdo tam šel,tak snad jednou a stačilo.Sama jsem tam nebyla,ale koupila na setkání se spoupraovnicemi k jedné do bytu,kde jsme se setkaly kvůli coroně.Byly drahé a předražené,hlavně že byla v televizi.Dobré a kvalitní zboží se prodává samo,nepotřebuje reklamu.
Hana Řezáčová
Krása! Kruci, ať už ten virus někam navždy zaleze, abychom se zase mohly normálně scházet s kamarádkami, s kolegyněmi, se spolužačkami, jak jsme byly zvyklé - sešlo s nás třeba deset dvanáct a zrovna u takových dobrot ...
Jana Šenbergerová
Taková nádhera reklamu nepotřebuje. Také této šikovné cukrářce přeji, ať se jí daří. V tomto světě a v této době to nebude mít lehké.
Martina Růžičková
Nádherná cukrářská díla :-)!
Eva Mužíková
Také se mi sliny sbíhají.
Jitka Mošovská
Paní Ivano, představte si, že s její babičkou jsem chodila 9 let do ZŠ, která byla cukrářka, slečna to určitě podědila, tak proč ne? Mějte se a dejte si kousek!
Jitka Hašková
je to krásné, Karolína je odvážná, přeji jí úspěch.
Daniela Řeřichová
Jitko, to jsou výtvarná díla, a ještě k tomu chutná! Určitě bych zahřešila, i když jsem spíš na maso. Slečně Karolíně přeji hodně radosti z poctivého podnikání.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 15. týden

Uplynulou sobotu proběhll 34. ročník vyhlašování cen České hudební akademie Anděl. Ve vědomostním kvízu tohoto týdne si budete moci otestovat, jak znáte současnou českou hudební scénu. Zabrousíme ale také trochu do historie...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Digitalizace postupně prostupuje všemi státními úřady. Jak jste na tom vy - využíváte možnost vyřizování nejrůznějších žádostí on-line (pomocí počítače či mobilu), anebo raději navštěvujete úřady osobně?

Pokud to jde, vyřizuji vše "on-line"

20%

Snažím se vyřizovat věci "on-line", ale ne vždy se mi to daří

20%

Nevím, neumím na to odpovědět

19%

Mám radši osobní vyřizování záležitostí na úřadech

20%

On-line nevyřizuji nic, je to pro mě složité

21%