Foto: Picsart, koláž autorka
Odvaha žít
20. 1. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Margita Melegova
20.1.2022 10:27
Voda, kolobeh zivota, jsme do ni hozeni vsichni, plaveme cil je pred nami.
Jindra Hubačová
20.1.2022 10:17
Risk, je někdy zisk...:))) Asi bych zkusila začít plavat a nevzdávat to...
Věra Lišková
20.1.2022 09:35
Není to jen o odvaze, velkou část života spolknou povinnosti, vychovat a uživit děti, ale úvaha je to zajímavá.
Miloslava Richterová
20.1.2022 09:24
Díky, pěkné čtení k zamyšlení. Ale jen chtít nestačí, člověk potřebuje i sílu, a protože v životě má vše svůj čas, ta jednoho dne dojde, i když by se chtělo ještě toho tolik udělat.
Jana Hošková
20.1.2022 08:45
Hezky napsané, článek se mi líbí a upoutala mne i ta zajímavá, krásná koláž ! Evidentně jste šikovná ! Jinak k článku - já na suchém kameni nikdy v životě neseděla, stačí si přečíst mé články, a když už jsem si sedla na nějaký ten kámen, byl pořádně kluzký, já sklouzla nebo jsem musela seskočit do vody a plavat :-)) Takže vím moc dobře, o čem je řeč.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA