Hradecké vycházky - na hradbách i pod hradbami
FOTO: Vladislava Dejmková

Hradecké vycházky - na hradbách i pod hradbami

19. 1. 2022

V zimě jsou pro mě procházky na čerstvém vzduchu občas problém, lenost prostě někdy vítězí nad zdravým rozumem. A nějaká ta vnitřní výmluva se také vždycky najde. Jinak tomu je v okamžiku, kdy venku svítí slunce. To mě spolehlivě ven vyláká.

cestování fotografování
Hodnocení:
(5 b. / 24 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Hradec je nádherný , moc hezky jsi nám ho Vladko opět přiblížila., Byla jsem v kempu u Stříbrného rybníka, tuším, ale to byla výstava psů a nebyl čas jít do města.
Blanka Lazarová
"Ach ty dráty." To bych mohla psát pořád dokola. Brno je zadrátované celé. A někdy jsou zase ulice úzké, že se tam objekt mého zájmu ani nevleze. Holt je to daň za přelidněná města.
Hana Rypáčková
Dík za Hradec. Paráda.
Blanka Macháčková
Krásná procházka Hradcem. Možná budu jediná, která odpoví na otázku č.2. Cesta zpět vedla přes most, který je za soutokem Orlice a Labe. Vlastně přes Labe. U nemocnice. Jsem místní. Krasné fotografie krásným městem. za soutokem obou řek.
Helena Přibilová
Paní Vlaďko, děkuji Vám, že jste nás opět provedla svým městem. Fotografie jsou jako vždy skvělé.
Dana Puchalská
Vlaďko,je vidět že máš svoje město hodně ráda . A ani se Ti nedivím. A ještě jednou mi promiň,že jsem Ti dala jen 3 *. Takže přidávám další *****. Děkuju.
Marcela Pivcová
Zaujala mne vycházka, pěkné fotky i otázky pro koumáky. Fotky jsem si ještě jednou prohlédla - dříve než jsem se podívala na příspěvky v diskuzi. K odpovědi na první otázku mi napovědělo oblečení lidí na posledních dvou fotkách, na druhou jsem odpověď neměla. Bohužel jsem v Hradci byla výjimečně, navíc před mnoha léty, takže z města mi v paměti zůstalo jen velmi málo.
Blanka Lazarová
Moc pěkně vyvedený článek s fotkami. HK určitě stojí za návštěvu. Už mám poznamenáno. :-)
Vladislava Dejmková
Pan Mrázek správně odhalil ty mosty, asi to v Hradci zná. Opravdu na zpáteční cestě jsem použila most přes Labe až za soutokem Labe. Orlice. Fotky z jiného období jsou opravdu ty z universitního kampusu (vodotrysky v lednu opravdu netryskají), bastiony nad myší dírou (stromy s listy v pozadí) a SPŠ (oblečeni osob neodpovídá lednovému počasí). Starším fotografiím jsem dala přednost, protože jsou výstižnější a kvalitnější, než ty z posledni procházky.
Eva Mužíková
Díky Vlaďko za " vymakaný" článek a fotky. Opět jsi mne mým oblíbeným městem moc potěšila..

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%