FOTO: Vladislava Dejmková
Hradecké vycházky - na hradbách i pod hradbami
19. 1. 2022V zimě jsou pro mě procházky na čerstvém vzduchu občas problém, lenost prostě někdy vítězí nad zdravým rozumem. A nějaká ta vnitřní výmluva se také vždycky najde. Jinak tomu je v okamžiku, kdy venku svítí slunce. To mě spolehlivě ven vyláká.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
22.1.2022 09:09
Hradec je nádherný , moc hezky jsi nám ho Vladko opět přiblížila.,
Byla jsem v kempu u Stříbrného rybníka, tuším, ale to byla výstava psů a nebyl čas jít do města.
Blanka Lazarová
20.1.2022 11:20
"Ach ty dráty." To bych mohla psát pořád dokola. Brno je zadrátované celé. A někdy jsou zase ulice úzké, že se tam objekt mého zájmu ani nevleze. Holt je to daň za přelidněná města.
Blanka Macháčková
19.1.2022 23:00
Krásná procházka Hradcem. Možná budu jediná, která odpoví na otázku č.2. Cesta zpět vedla přes most, který je za soutokem Orlice a Labe. Vlastně přes Labe. U nemocnice. Jsem místní. Krasné fotografie krásným městem.
za soutokem obou řek.
Helena Přibilová
19.1.2022 21:11
Paní Vlaďko, děkuji Vám, že jste nás opět provedla svým městem. Fotografie jsou jako vždy skvělé.
Dana Puchalská
19.1.2022 20:56
Vlaďko,je vidět že máš svoje město hodně ráda . A ani se Ti nedivím. A ještě jednou mi promiň,že jsem Ti dala jen 3 *. Takže přidávám další *****. Děkuju.
Marcela Pivcová
19.1.2022 19:34
Zaujala mne vycházka, pěkné fotky i otázky pro koumáky. Fotky jsem si ještě jednou prohlédla - dříve než jsem se podívala na příspěvky v diskuzi. K odpovědi na první otázku mi napovědělo oblečení lidí na posledních dvou fotkách, na druhou jsem odpověď neměla. Bohužel jsem v Hradci byla výjimečně, navíc před mnoha léty, takže z města mi v paměti zůstalo jen velmi málo.
Blanka Lazarová
19.1.2022 18:03
Moc pěkně vyvedený článek s fotkami. HK určitě stojí za návštěvu. Už mám poznamenáno. :-)
Vladislava Dejmková
19.1.2022 17:59
Pan Mrázek správně odhalil ty mosty, asi to v Hradci zná. Opravdu na zpáteční cestě jsem použila most přes Labe až za soutokem Labe. Orlice. Fotky z jiného období jsou opravdu ty z universitního kampusu (vodotrysky v lednu opravdu netryskají), bastiony nad myší dírou (stromy s listy v pozadí) a SPŠ (oblečeni osob neodpovídá lednovému počasí). Starším fotografiím jsem dala přednost, protože jsou výstižnější a kvalitnější, než ty z posledni procházky.
Eva Mužíková
19.1.2022 17:15
Díky Vlaďko za " vymakaný" článek a fotky. Opět jsi mne mým oblíbeným městem moc potěšila..
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA