Hradecké vycházky - na hradbách i pod hradbami
FOTO: Vladislava Dejmková

Hradecké vycházky - na hradbách i pod hradbami

19. 1. 2022

V zimě jsou pro mě procházky na čerstvém vzduchu občas problém, lenost prostě někdy vítězí nad zdravým rozumem. A nějaká ta vnitřní výmluva se také vždycky najde. Jinak tomu je v okamžiku, kdy venku svítí slunce. To mě spolehlivě ven vyláká.

cestování fotografování
Hodnocení:
(5 b. / 24 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Pivcová
Moc hezká procházka, i když ne skutečná, ale Tvého podrobného zmapování si moc vážím.
Anna Potůčková
Hezký ale dlouhý článek-musela jsem si na něj najít čas. Hradec Králové je také město, kde jsem nikdy nebyla a proto jsem si článek přečetla.
Naděžda Špásová
Pardon, dvakrát jsem to nezamýšlela.
Naděžda Špásová
Děkuji za hvězdičky u mého posledního příspěvku. Já, na rozdíl od vás, ještě dám písemný příspěvek. Fotky jsou moc pěkné, Hradec Králové neznám, třeba se tam ještě někdy podíváme.
Naděžda Špásová
Děkuji za hvězdičky u mého posledního příspěvku. Já, na rozdíl od vás, ještě dám písemný příspěvek. Fotky jsou moc pěkné, Hradec Králové neznám, třeba se tam ještě někdy podíváme.
Alena Velková
Myslím, že to jsou tyto dvě fotky...Bastiony osvětlující vnitřní schodiště Bono publico spojující prostor pod hradbami a Velké náměstí (zdá se, že strom po straně má listy) a Univerzita HK (vodotrysk)
Vladimír Mrázek
Velmi hezký článek. Přes Orlici jste přešla pouze jedenkrát, protože poslední třetí most na vycházce je už za soutokem, kde se Orlice vlévá do Labe. Které fotografie nejsou z ledna? Tipnul bych si univerzitu (vodotrysk) a snad podloubí (nelze určit období).
Alena Tollarová
Ráda vzpomínám na letní výlet s Tebou jako skvělou průvodkyní po Hradci Králové a teď jsem si ho fotkami připomněla. Řekla bych, že během této vycházky nevznikly fotky úvodní a ta SPŚ.
Věra Ježková
Krásné a zajímavé, jako vždy.
Dana Hošková
Ahoj, Vlaďko! Díky za velmi zajímavý článek a krásné fotky. Podle mě mezi zimní nepatří ty se střední průmyslovou školou a univerzitou (zeleň, oblečení). Co se týče přecházení přes mosty, musela bych se podívat do mapy. Jsem na tom s orientací na štíru.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%