FOTO: Soňa Prachfeldová
Takový všední obyčejný den
18. 1. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Měchurová
18.1.2022 16:03
Já jsem své prarodiče nikdy nepoznala. Moji rodiče byli každý z pěti dětí, a oba to poslední. Já jsem se jim narodila také dost pozdě, takže prarodiče už jsem neměla. Myslím si, že roli babičky ale zvládám dobře a moc si ji užívám. Hezké vzpomínání i fotky.
Zuzana Pivcová
18.1.2022 15:55
Jsi, Soňo, jednou z těch, kteří dokáží z obyčejného dne udělat neobyčejný, a to pro sebe i pro ty, kteří Tě vnímají. Děkuji.
Eva Mužíková
18.1.2022 15:02
Soni, Ty ať píšeš o čemkoliv, je to vždy velice zajímavé, mnohdy až dojemné vyznání. Také Tě vnímám jako velmi citlivého člověka s velkým srdíčkem. Ten "příběh" jedličky mne moc zaujal... zkrátka takový je život. Na jedné straně radost, na straně druhé smutek.
Jana Jurečková
18.1.2022 14:50
Děkuji za vzpomínky. Ještě když jsem chodila do práce jsem se v pátek snažila vše udělat i nakoupit, abych pak měla klidnou sobotu a neděli. Nelze si nevzpomenout. Pak jsem mohla jen sedět a odpočívat, ne jen pracovat. Teď je to jiné. Ráda vyrazím do obchodu, třeba jen pro dvě věci. Víc se těším, že někoho potkám a popovídám si.
Miloslava Richterová
18.1.2022 14:17
Moc hezky napsáno, Vaše články čtu velmi ráda, často smýšlím stejně. A často se mi ani nechce nic připsat, abych nezaplašila atmosféru, která z nich vyplývá. :-) Při křtu se dávalo dítěti jméno po kmotrovi nebo po někom hodně blízkém.
Alena Vávrová
18.1.2022 13:01
Také se nebudu opakovat a napíšu jen: "Soňo, děkuji Ti za krásná slova i fotky!"
Zdenka Soukupová
18.1.2022 13:01
Soňo, neumím dát deset hvězdiček, tak tu druhou "pětku" dávám sem. Neobyčejně jsi popsala takový obyčejný všední den.
Alena Švancarová
18.1.2022 12:46
Sono moc hezky jste popsala docela všední,obyčejný den,slzy mám v očích jak to je hezky napsané.Děkuji Vám.
Anna Potůčková
18.1.2022 11:28
Soni Tvé články se čtou velmi dobře a čtu jej moc ráda. Moc hezké je Tvé vyprávění a krásné jsou také fotografie!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA