Foto autorka
Uvězněna za zdí
15. 1. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
17.1.2022 17:19
Krásně jsem byla při čtení napnutá. A myslím, že ta tajemná paní nebyla z tohoto světa, ale že uvízla někde v polosvěte a když viděla mladou matinku s robátkem rozhodla se pomoci. A myslím, že netelefonovala hrobníkovi, jen se tak tvářila a vysílala mimosmyslové signály. A hrobník sedící u večeře si najednou uvědomil, že si v márnici na márách zapomněl fajčičku (čepici, mobil ...) :-) Děkuji.
Soňa Prachfeldová
17.1.2022 16:41
Asi bych se bála, být zamčená na hřbitově po setmění, pak pokud bych přežila, bych sebe pokládala za hrdinku. Babička mi vyprávěla příběhy, jak viděla tajemné postavy na hřbitově, na to bych myslela okamžitě.
Jana Hošková
17.1.2022 09:37
Bezva, Zuzko, tak to by stálo za to tu historku sepsat, ne ? Ráda bych si ji přečetla ! :-))
Zuzana Pivcová
16.1.2022 20:38
Většina lidí historkám o zjevení podivných bytostí nevěří. Já ano. Jeden případ u nás v rodině v situaci spojené se smrtí byl.
Jana Hošková
16.1.2022 14:10
Tedy pane Soukupe, občas si vážně připadám jako Švejk, který měl na všechno historku - ale okamžitě jsem si po vašem příspěvku vzpomněla na další "hororový" zážitek. Podotýkám, že jsemnebyla v něm hlavní aktérkou...coby mladá jsem si kdysi několikrát zkracovala cestu přes Vinohradské hřbitovy, abych ráno doběhla včas do práce. Ne že bych tenkrát byla hrdinka, bála jsem se, to se ví. Ráno bylo kolikrát ještě šero. A jak tak letím, sotva dechu popadám, zaznamenám nějaký pohyb koutkem oka. No a na jednom hrobě se odehrávalo to, co popisujete vy. Tak strašně jsem se lekla, myslela jsem totiž, že tam někdo vylézá z hrobu ! Ti dva se ovšem lekli taky, takže jsme zkoprněli na chvíli všichni tři. Od té doby jsem si už ovšem nikdy cestu takhle nezkracovala a radši jela tramvají. :-))
Libuše Křapová
16.1.2022 10:58
Pokud by se zjistilo, kdo ta paní je, nebylo by to tak tajemné :-) Jano, díky za zajímavý a napínavý příběh :-)
Václav Soukup
16.1.2022 10:43
V Kolovči byl hřbitov blízko hospody, kde probíhaly " vesnické zábavy " plesy a promítaly se filmy. Hřbitov v noci bylo naprosto bezpečné místo k milostným hrátkám, pokud byla dívka alespoň trochu statečná !
Jana Hošková
16.1.2022 09:11
Kdo byla ta tajemná postava, tak to jsme nezjistily a ani po tom nepátraly. Ale abychom jí nekřivdily - možná, že tam paní prostě chodila denně truchlit a jestli něco zařizovala, potřebovala mít kontakt na hrobníka. Někdy jde všechno vysvětlit jednoduše :-))
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA