FOTO: Helena Přibilová
Neobvyklý způsob léta roku 2021 na Faerských ostrovech
16. 1. 2022V srpnu 2021 jsme se rozhodli podívat na Faerské ostrovy. Tato ostrovní země s pouhými 50 000 obyvateli leží na půli cesty mezi Skotskem a Islandem. Přestože se jedná o autonomní území v rámci Dánského království, Faerské ostrovy si udržely svéráznou kulturu a vlastní jazyk.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
21.1.2022 08:23
Paní Heleno nelze než obdivovat vaše cestovatelské zážitky , které nám tak krásně líčíte .
Helena Přibilová
18.1.2022 20:06
Chtěla bych vám všem opět moc poděkovat za milá slova. Ráda se s vámi podělím o svoje další cestovatelské zážitky.
Daniela Řeřichová
18.1.2022 11:38
Paní Heleno, jsem od začátku obdivovatelkou Vašeho cestování a sdílení zážitků. Pro mne jsou Vaše cestopisy bezkonkurenční. Máte talent zajímavě a proporcionálně namíchat fakta s osobními vjemy. Těším se na další zážitky z cest, kam se už zřejmě nepodívám.
Jana Porcalová
17.1.2022 17:37
Díky za Vaše cestopisné vyprávění, připomněl mi moje toulky po Skandinávii, ten sever mne vždycky fascinoval, hlavně Norsko.
Helena Přibilová
17.1.2022 10:05
Paní Evo, fotky u nejstarších příspěvků jsem si omylem vymazala. Poprosím redakci, zda by bylo možné je tam doplnit. Je to kronika našeho života, takže bych byla sama ráda, aby to bylo kompletní.
Martina Růžičková
17.1.2022 09:18
Děkuji za další vaše cestopisné vyprávění. Obdivuji drsnou severskou přírodu i kouzelné barevné domky, takže jsem si moc užila také prohlížení fotografií. Přeji vám mnoho dalších zajímavých cest.
Marie Novotná
17.1.2022 07:37
To jsou moc hezké cesty s krásnými fotečkami. Ráda s Vámi cestuji. Děkuji za hezkou cestu ,pro mne neznámou zemí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA