Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Dana Puchalská
15.1.2022 20:16
Ano, čarovat umí nejen mráz. Protože Anička umí čarovat s fotoaparátem. Nádhera. Děkuju.
Soňa Prachfeldová
15.1.2022 18:58
Příroda a zimní období umí vytvořit pozoruhodná dílka. Aničko a ty je zase umíš skvostně vyfotit.
Marie Měchurová
15.1.2022 18:09
Aničko, děkuju za inspiraci. Mám potok 2m od domu. Jenže, nějak mě to focení přestalo bavit. Mám nový notebook a všechno je jinak. Fotky přeházené. Picasa3 zmizela a nejde stáhnout. Začínám od 0. Jsi výborná fotografka.
Naděžda Špásová
15.1.2022 18:06
Hezké fotky, u nás už je po zimě.
Elena Valeriánová
15.1.2022 16:05
Aničko, taky chodím a sbírám střípky zimy, kde se dá. A miluji to kouzlení vody a mrazu. Kouzelné baňky na vánoční stromky, kouzelné číše na perlivý mok. Nejvíce se mi líbí fotka č.8, je to v ledu zakletý skřítek jsou mu vidět oči. Aničko tleskám.
Marie Seitlová
15.1.2022 15:06
Mráz v přírodě dělá zázraky a ty je umíš krásně nafotit, děkuji.
Alena Vávrová
15.1.2022 15:04
Fantastické!
Anna Potůčková
15.1.2022 14:09
Tak já tam hlavně vidím obrácené vínové skleničky na stopce. Krásné fotky Aničko!
Hana Polednová
15.1.2022 13:58
Aničko, moc se mi líbí fotky. Mráz umí čarovat a ty z toho umíš udělat krásné fotky.
Jana Kollinová
15.1.2022 11:28
Jaká to nádhera! Nechávám svoji fantazii prostor, znovu a znovu prohlížím fotografie a podvědomě slyším melodii stejnojmenné skladby v podání Štefana Margity. Možná to, co vidím dnes, bude zítra něco jiného. Dnes obr. 2 - Sklář rozvěsil nepovedené skleničky. Obr. 4. - Odraz souhvězdí ve vodě. Obr. 8 - Mimozemšťan. Obr. 9 - Želva. Obr. 10. - Opět nožičky skleniček. Obr. 12. - Rodina skleněnek prohlíží podrost rašících pupenů. Obr. 12. - Prsty na noze. A protože jich vidím šest, musím se vzbudit ze svého snění. Paní Anno, máte dar nabídnout svými fotografiemi chvíle klidu, krásy, fantazie i úniku od všedních starostí a bolestí. Děkuji. :-)
Načíst starší příspěvky