Ilustrační foto: Pexels
Kávovar diktátor
13. 1. 2022O můj každodenní pitný režim se starají pravidelně čtyři nápoje – voda, čaj, káva a slivovice. V letních dnech vypiji nejvíce vody, v zimě zase více čaje, kalíšek slivovičky ráno a večer po celý rok a kávu několikrát denně. A o té to tentokrát bude.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Kočandrlová
16.1.2022 16:12
Za zbytečné přístroje považuji mikrovlnku,kávovar a myčku nádobí. Od jisté doby jsem po mnoha desetiletích přestala pít kávu (s kofeinem) a přešla na Caro s mlékem, nač by mi byl nějaký přístroj? Mám na kafe půllitrový hrnek,abych se pořádně napila - nějaké náprstky ,to není nic pro mě. Nádobí,těch pár kousků umyju raz-dva v ruce a mikrovlnka,kdysi jsme ji měli,bývala zcela nepoužitá jen jako zbytečný krám,co překáží a tak skončila na sběrném dvoře.
Soňa Prachfeldová
15.1.2022 17:54
Tak jdu tedy zase zkusit kávovary, sice není nejnovějším, také mi překážela na lince, ale teď po přečtení článku, touzim po dobrodružství, jelikož už zase nic nevím. Zatím si jdu udělat obyčejného turka.
Jana Jurečková
14.1.2022 10:11
Díky, vtipné vyprávění. Já se teprve chystám si kávovar koupit, protože kávu miluji. Aspoň si udělat radost. Mám prostě ráda nové věci. Manžel kávu nepije, ale to přece nevadí. Budu ho mít sama pro sebe!
Ivo Žouželka
14.1.2022 07:35
Po 15 letech jsem si pořídil druhý automatický kávovar. Mohl jsem koupit takový, který se ovládá mobilním telefonem a kávovar si sám píše co potřebuje. Prodejce se mne ptal, jestli chci kávovar na hraní nebo kávovar na kávu. Bylo rozhodnuto, vybral jsem základní typ, který dělá úplně stejnou kávu, jako ten třikrát dražší.
Hana Řezáčová
13.1.2022 14:41
Máme takový "šelmostroj" určitě tak dvanáct let, asi nebude tak chytrý, jak u Váchů, tak nám tolik neporoučí, no, a my si ho moc považujeme - "presíčko" si vychutnáváme několikrát denně ... Díky za veselé čtení a ať kávovar složí dlouhá léta!
Blanka Macháčková
13.1.2022 13:51
Ano, presovač stresovač. Mám to podobně. Ale výsledek bývá nakonec výborný. Stejně jako váš článek.
Libuše Křapová
13.1.2022 13:39
Líbí :-) Kávovar nemám, ale nový robot. Zatím jsem jen měla odvahu si přečíst návod :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA