FOTO: autorka
Brhlíci, sýkora a veverka
10. 1. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
10.1.2022 22:18
Dobré postřehy. Ráda pozoruji ptáky v přírodě a také přes kameru v Záchranné stanici v Makově. Na krmítku tam bývala spousta zvonků, ale teď nejsou k vidění ani tam ani u nás. Je zábavné sledovat neohrožené kosy a vrabce, kteří se často stěhují v rámci města z křoví do jiného. Sídliště doslova okupují hrdličky a straky a veverky navštěvují zdejší jehličnany. I lasičku jsme viděli.
Zuzana Pivcová
10.1.2022 14:01
Jsem ráda za každou informaci o ptáčcích. Chodím je krmit na několik stanovišť s naším panem sousedem, ten to má jako každodenní rituál. Děkuji.
Eva Mužíková
10.1.2022 13:45
Miloslavo, potěšila jste mne fotečkami a i trochu poučila popisem brhlíka a sýkorky. Takové hemžení mohu sledovat z bytu. Na balkoně mám dvě krmítka a ještě misku s vodou. Tu musím vždy ráno zbavit ledu a pak se k ní slétají hlavně hrdličky a sýkorky. Občas zavítá i pan kosák... Veverka sem do sedmého patra vylézala v loni, když jsem přestala dávat do krmítka ořechy, vzdala to.
Anna Potůčková
10.1.2022 13:04
Sýkorku parukářku jsem zatím neměla štěstí vidět. Ale za to veverky mám moc ráda, ráda je sleduji. Jsou to takové rychlé všetečky, pobíhají sem-tam. Moc hezký článek a díky za něj!
Soňa Prachfeldová
10.1.2022 13:04
Mám za oknem budku ráno nasypu a ke kávě mám výborný přídavek slétají se sýkorky ,brhlík vrabci, strakapoud i hrdličky. Krásná podívaná.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA