Brhlíci, sýkora a veverka
FOTO: autorka

Brhlíci, sýkora a veverka

10. 1. 2022
příroda ptactvo
Hodnocení:
(5.1 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Helena Přibilová
Děkuji za milé povídání i snímky zvířátek, které mě potěšily.
Hana Polednová
Hezký ptačí a veverčí příběh. Líbí se mi.
Jana Šenbergerová
Dobré postřehy. Ráda pozoruji ptáky v přírodě a také přes kameru v Záchranné stanici v Makově. Na krmítku tam bývala spousta zvonků, ale teď nejsou k vidění ani tam ani u nás. Je zábavné sledovat neohrožené kosy a vrabce, kteří se často stěhují v rámci města z křoví do jiného. Sídliště doslova okupují hrdličky a straky a veverky navštěvují zdejší jehličnany. I lasičku jsme viděli.
Miloslava Richterová
Ze smajlika je otazník ..
Miloslava Richterová
Zdravím a děkuji ?
Irena Mertová
Hezké ptačí a veveří pozorování :-)
Zuzana Pivcová
Jsem ráda za každou informaci o ptáčcích. Chodím je krmit na několik stanovišť s naším panem sousedem, ten to má jako každodenní rituál. Děkuji.
Eva Mužíková
Miloslavo, potěšila jste mne fotečkami a i trochu poučila popisem brhlíka a sýkorky. Takové hemžení mohu sledovat z bytu. Na balkoně mám dvě krmítka a ještě misku s vodou. Tu musím vždy ráno zbavit ledu a pak se k ní slétají hlavně hrdličky a sýkorky. Občas zavítá i pan kosák... Veverka sem do sedmého patra vylézala v loni, když jsem přestala dávat do krmítka ořechy, vzdala to.
Anna Potůčková
Sýkorku parukářku jsem zatím neměla štěstí vidět. Ale za to veverky mám moc ráda, ráda je sleduji. Jsou to takové rychlé všetečky, pobíhají sem-tam. Moc hezký článek a díky za něj!
Soňa Prachfeldová
Mám za oknem budku ráno nasypu a ke kávě mám výborný přídavek slétají se sýkorky ,brhlík vrabci, strakapoud i hrdličky. Krásná podívaná.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%