Úvodní foto: autor, foto v textu: Pixabay.com
Ani den bez řádky
9. 1. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Zelenka
10.1.2022 12:13
Paní Valeriánová, omlouvám se, jestli jsem vám hned neodpověděl. Možná jsem to nezaregistroval, možná zapomněl. Své knihy vydávám v omezeném nákladu a za své. Jsou v místním knihkupectví, v místní knihovně a prodávám je svým přátelům. Nemám ambice na celonárodní distribuci. Vlastně jsem to ani nezkoušel. Není ovšem žádný problém svou knihu komukoli a kamkoli poslat. Běžně to dělám. Prvních pět knih je už rozebraných, k dispozici jsou knihy č. 6,8,9,10,11 a 12. Informace jsou na mém profilu. Děkuji za zájem.
Jindra Hubačová
10.1.2022 12:13
Pane Vrbo, proč jste dal panu Zelenkovi 5 hvězdiček? Usuzuji z toho, že se Vám článek pana JZ líbí. Vaše reakce v příspěvcích tomu však neodpovídají. Prosím, nezraňujte dobrého člověka, kterého si zde spousta lidí váží! Děkuji za pochopení a
přeji Vám hezký zimní den.
Libuše Křapová
10.1.2022 12:00
Pane Vrbo, ty vaše komentáře už opravdu ztrácejí úroveň. Proč rýpáte klacíkem? Rozeštváváte lidi, abyste se pobavil? Protože jinak to vaše sledování reakcí osob raněných vaším klacíkem nemůžu nazvat.
Jan Zelenka
10.1.2022 12:00
Pane Soukupe, díky. Očekával jsem vaši reakci. S tím sebestředným a trochu jednodušším člověkem, kterému chybí empatie, nemá vůbec cenu se zabývat. Kdybych napal, co si o něm myslím, tak mne redakce smázne. Otrávit se rozhodně nenechám.
Martin Vrba
10.1.2022 11:48
Pane Zelenko, nenechte se otrávit a klidně zase napište další článek o tom, jak jste úchvatný už od 20 let a jak si od té doby schováváte své chvalozpěvy na sebe. Já se zase už od 20 let zabývám reakcemi různých lidí, jak reagují na kritiku různé povahy lidí, jak se lidé obecně chovají v kolektivech, jak se v nich uplatňují specifické typy osobností, které najdeme v každém kolektivu a jak a zda vůbec se ta šablona chování projevuje v kolektivech i na internetu. Jak se tam lidé spojují a soupeří mezi sebou o posty v těch skupinách. V rámci toho mění své názory – jednou je jeden přítelem, pak zase podle potřeby je nepřítelem, jen aby dotyčný si našel v té skupině lepší místo. To se zjistí, když se trošku „klacíkem“ to hnízdo rozšťourá. V takovém případě ožívají i „mrtvoly“ jakoby by byli pokropeni živou vodou a hledají si zase nové místo v kolektivu, tady je to například paní H. Š. Jo – je to sranda, jak to platí obecně a tedy i na internetu. :) :)
Hana Šimková
10.1.2022 11:33
Omylem jsem napsala Vrba s malým v, ale možná, že to tak i může zůstat.
Hana Šimková
10.1.2022 11:29
Protože to, že jsem odešla z íčka neznamená, že si články nečtu tak se vám pane Zelenko dodatečně omlouvám, ale moje možná nepřiměřená reakce na Vás byla z důvodu Vaši nepřiměřené reakce na můj článek. Nic to ale není proti útoku pana vrby. Přesně stejným způsobem mě z íčka vystrnadil a teď se snaží o totéž u vás. Jistě jste si všimnul, že na jedné ze svých reakcí se opět otřel o mne. Asi mu nedám spát. On se teď totiž snaží íčko ovládnout a zavaluje ho svými samolibými kecy. Nenechte se jím otrávit už nikdo, protože on už se chystá na někoho dalšího. Možná mu to poradila ta kočka z toho jeho článku, ke kterému mu už došly síly.
Elena Valeriánová
10.1.2022 10:51
Dobrý den pane Zelenko, už jsem se Vás jednou na to ptala, ale odpověď jsem nedostala. Tak znovu: kde se Vaše knihy prodávají? Na internetu jsem je nenašla, zřejmě jsem špatně hledala. Vyloupnul se mi úplně jiný Jan Zelenka. V načí obecní knihovně Vaše knihy zaky nemáme. A taky jsem se chtěla zeptat, zda si vydání knih financujete sám a nebo máte své sponzory? Vím, že to není zrovna levná záležitost a náklady se ne vždy vrátí. Děkuji za odpověď.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA