Čas se nedá vrátit
FOTO: autorka

Čas se nedá vrátit

8. 1. 2022
Můj příběh
Autor: Jana Vargová
Hodnocení:
(4.9 b. / 20 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Puchalská
Julie, úvaha se mi moc líbila. Četla jsem jí až dneska , omlouvám se. A napíšu jedno jediné slovo- děkuju.
Soňa Prachfeldová
Nadčasové čtení. Lidé čas nemají a mít nebudou , co se ho zbytečně promrhá. Ale to vidíme, až když už nám toho času moc nezbývá, i když se říká - ty máš času jsi v penzi.
Jana Šenbergerová
Děkuji vám za čas, který jste využila k napsání tohoto článku. Bylo mi potěšením využít kousek svého času k jeho přečtení a zamyšlení se nad ním. ♥
Eva Kopecká
Na jednom z abiturientských srazů bylo jasně vidět, že jsme už za šedesátkou. Všichni jsme povídali, vzpomínali, bavili se. Mobily byly celý večer v kapse. A byl to úžasně strávený čas. Lidi k lidem měli blízko. Zažít tak hezké setkání je dneska zázrak. Když se podívám na své mladé, někdy vrtím hlavou. Jeden na tabletu, druhý na počítači, třetí na mobilu. Co jim je platné, že jsou v jednom bytě, když jsou de facto každý ve svém světě...
Jana Kollinová
S potěšením jsem si článek pročítala. Také se mi líbí vybrané citáty.
Alena Švancarová
Moc pěkné počtení.
Miloslava Richterová
Moc pěkné čtení, děkuji.
Zuzana Pivcová
O různých typech času tu již zazněly úvahy, ale vždy je zajímavé se dočíst něco dalšího. Děkuji.
Václav Soukup
Vybrala jste krásné citáty !
Daniela Řeřichová
Čas vnímáme jinak ve dvaceti, když máme celý život před sebou, a jinak na prahu sedmdesátky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%