FOTO: Poskytnuto Jaroslavem Soukupem
Můj malý výlet do seznamek pro seniory
8. 1. 2022Když jsem se na počátku devadesátých let zabýval tím, jak vyplnit volna mezi jízdami na lůžkových vozech, uvažoval jsem, s ohledem na mé sociálně-právní vzdělání, o dvou možných činnostech. Před založením soukromé seznamky to tehdy vyhrála privátní pečovatelská služba.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Václav Soukup
10.1.2022 09:50
Jsem moc rád za Vaše ohlasy a hlavně mám radost z toho, že jsem Vás pobavil !
Soňa Prachfeldová
10.1.2022 07:23
Je to veselé čtení, pokud člověk nesedne na lep a rychle vycouvá, je zachráněn. Ve skutečnosti, není vždy dobře lidem v jejich samotě a pokud jim to vyjde, je hned lépe . A pokud nevyjde, nebo nechteji riskovat, ať si prožijí hezký život podle svého. Život je přece tak rozmanitý.
Eva Kopecká
10.1.2022 00:59
Velice mě pobavil trojúhelník WC PC a TV.
Souhlasím s tím, co vidím sama na sobě.... čím starší člověk je, tím je i pohodlnější a méně ochotný se přizpůsobit komukoli z rodiny, z okolí. Natož pak někomu novému, kdo mu přijde do života. Ti staří známí a příbuzní člověka znají a odhadnou, kam až daleko mohou zajít a co už je nad moje síly a možnosti. Někdo úplně nový mi přidělá práci tím, jak bude chtít trávit společný čas a v případě spolubydlení ta může skončit dřív, než se oba nadějeme. Ano, v příbuzenstvu máme čtyři vydařené a déletrvající vztahy v pozdějším věku. Potkali se dva, co si báječně sedli. Čímž je myslím ohledně naší široké rodiny nadobro vyčerpáno.
Jana Šenbergerová
9.1.2022 23:11
Chovám lásku k vlasti, přírodě i "dědkovi", se kterým jsme se dali dohromady před jedenácti lety. Chvíli jsme se oťukávali na jednom raději nejmenovaném portálu. Když jsme se konečně setkali tváří v tvář, byla z toho láska na první pohled. Zatím se nešourá po bytě, ale je-li třeba, přiloží ruku k dílu. Vzhledem k tomu, že jsme z dlouhověkých rodů, možná se dožijeme i dalšího desetiletí. Budeme se šourat spolu. :-) Kdo věří na zázraky, tomu se dějí.
Jana Šenbergerová
9.1.2022 23:11
Chovám lásku k vlasti, přírodě i "dědkovi", se kterým jsme se dali dohromady před jedenácti lety. Chvíli jsme se oťukávali na jednom raději nejmenovaném portálu. Když jsme se konečně setkali tváří v tvář, byla z toho láska na první pohled. Zatím se nešourá po bytě, ale je-li třeba, přiloží ruku k dílu. Vzhledem k tomu, že jsme z dlouhověkých rodů, možná se dožijeme i dalšího desetiletí. Budeme se šourat spolu. :-) Kdo věří na zázraky, tomu se dějí.
Václav Soukup
9.1.2022 10:16
Paní Jano, to jste napsala naprosto výstižně ! Děkuji za všechny milé komentáře ! Zapomněl jsem napsat, že pánové 70 + se alespoň v Praze " nechytají " i z důvodu, že dámy v jejich věku požadují muže třeba i o 10 let mladší.
Jana Porcalová
8.1.2022 18:55
Veselé povídání o vážném tématu. S tím párováním ve stáří je to asi tak, jako v tom vtipu o obležené pevnosti - ti, co jsou uvnitř by rádi ven, ti venku zase dovnitř. Svou představu, Jak by takové soužití ve stáří mělo fungovat, jistě každý máme, skutečnost bývá ale většinou tristní.
Anna Potůčková
8.1.2022 16:47
Nic podobného jsem neprožila a ani snad neprožiji. Ale článek hodně pobavil.
Zuzana Pivcová
8.1.2022 16:24
Obdobnou situaci jsem nikdy nezažila, ani bych o ni nestála. Ale vím, že někdo už tu o svém nezvyklém seznamování psal. :-D
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA