FOTO: Soňa Prachfeldová
Takový byl můj Silvestr roku 2021
7. 1. 2022Blížil se konec roku a my se rozhodli, že unikneme rodinnému krbu bezpečí a lásky, cestou neplánovanou, na které nás bude čekat jistě plno překvapení. I vypravili jsme se do Františkových Lázní.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Měchurová
7.1.2022 14:08
Soňo, že srdce Ti přeji tak nádherné zážitky.
Lindo, musíte číst příspěvky a tam se o všech akcích a setkáních dovíte.
Daniela Řeřichová
7.1.2022 12:57
Článek podtrhl to, co jsem očekávala podle zpráv na chatu - pobyt splnil očekávání na výbornou. Takže hezký závěr roku a vše dobré do toho nového! FL jsme s manželem navštěvovali v létě opakovaně, je to nejen nádherné město v zeleni, ale především okolí nabízí spoustu úžasných výletů k radosti i poznání.
Dana Kolářová
7.1.2022 12:44
Soňo, takový pobyt by se mi také líbil. Prima zakončení starého roku. Všechno nejlepší v novém.
Alena Tollarová
7.1.2022 12:41
Ve Františkových lázních jsem prožila krásný říjnový týden s lázeňským hýčkáním. Na rozdíl od toho vašeho byl ten náš plný až po střechu. Na výborný boršč s pirohami a plzní jsme do Gruzie taky chodili. Pravoslavný chrám byl bohužel zavřený. Koncert byl určitě krásný. Hezký nový rok!
Naděžda Špásová
7.1.2022 12:33
Soni, moc hezky jsi popsala váš výlet do FL. Fotky jsou krásné a tvůj oddech od domácího kolotoče se moc povedl, viď. A to je to správné vykročení do nového roku, tak ať je celý tak pohodový, jako byl jeho začátek. :-)
Alena Švancarová
7.1.2022 12:11
Přímo jsem tam byla s Vámi.Mám Frantovy ráda,byla jsem tam v říjnu a tak to je nedávno.Díky za pocit,že tam právě jsem.
Linda Peschlová
7.1.2022 11:13
Dobrý den,
ráda bych cestovala s ÍČKAŘI, jak se mohu s nimi kontaktovat?
Děkuji.
Líba
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA