Úvodní foto: autorka článku
Pepa III.
7. 1. 2022Naše pravidelná vycházka vedla tentokrát do budovy České pojišťovny ve Spálené ulici, do kostela sv. Ignáce a na Karlov. A proč Pepa III.? Hned vysvětlím.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Hašková
7.1.2022 14:17
Hanko, všechna tato místa znám. VŠO, kde jsem učila sídlí v budově pojišťovny, chodila jsem se dívat na Pepu i se studenty Erasmu. V roce 68 jsem ležela se zánětem v Zemské porodnici v Apolinářské ulici. Omylem máš Michnův letohrádek označený jako Zemskou porodnici, ale ten k ní nepatří. Jinak bezva krásná procházka.
Margita Melegova
7.1.2022 11:21
Koukala jsem prekvapene na Pepu, slysim o nem poprve, dalsi fotky super podivana, moc dekuji.
Anna Potůčková
7.1.2022 11:00
Z celého článku mě nejvíce zaujal Pepa. Neslyšela jsem o něm nikdy a určitě je to velká zajímavost. Myslím že úhoře hned tak někde nenajdeme.
Blanka Lazarová
7.1.2022 10:52
Hani, díky. :-) Už se na Pepu těším. Až pojedu do Prahy, tak tu tvoji vycházku zkopíruju se vším všudy. :-)
Marie Seitlová
7.1.2022 10:08
Hani díky za zajímavý článek z vašeho pochodu. O Pepovi jsem nikdy neslyšela, dík za zajímavost. Máš pěknou dokumentaci pochodu.
Daniela Řeřichová
7.1.2022 10:06
Haničko, to je hezký příběh s Pepou. Udělali jste parádní výlet kolem mého bydliště. Ráda s tebou půjdu na Bastion nebo do Ztracenky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA