Ilustrační foto: pixabay.com
"Výhody platebních karet"
6. 1. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martin Vrba
6.1.2022 19:08
Jo – to jsou přesně ty příběhy, když je prožíváte, tak máte orosené čelo studeným potem a když se vám to podaří vyřešit, tak pak je to veselé. Sám platební kartu nepoužívám, ale kdybych třeba musel, tak bych se řídil vším, o čem píše tento článek – jsou to skvělé rady. https://www.penize.cz/debetni-karty/62260-jak-si-u-platebni-karty-nastavit-bezpecny-pin
Dana Puchalská
6.1.2022 18:20
Maruško to je zážitek,na který se jen tak nedá zapomenout. Hlavně nepropadat panice.
Zuzana Pivcová
6.1.2022 17:50
Blanko, mně se to stalo před pár lety u metra Na Florenci. Bankomat mi vzal kartu a pak celý zhasl. Nic se nedělo. Podlomily se mi nohy. ČS je sice pár desítek metrů odtud, ale nemohla jsem odejít, co s kartou? Najednou ze ztemnělého bankomatu karta vyjela ven. Byla jsem moc ráda, ale dodnes jsem to nepochopila.
Blanka Lazarová
6.1.2022 14:39
Maruš, jednou se nám to stalo v zahraničí, je to už dávno. Bankomat nám kartu sebral a byl víkend, takže řešit v pondělí. Proseděli jsme v bance celé dopoledne. Naštěstí jsme v pondělí neodlétali, byli jsme na té kartě dost závislí. Ještě teď se orosím, když si na to vzpomenu.
Zuzana Pivcová
6.1.2022 14:37
První moment, kdy si uvědomím, že něco nemůžu najít, je pro mne velmi stresující. Po chvilce teprve začnu uvažovat s chladnou hlavou. Většinou to dopadne dobře.
Naděžda Špásová
6.1.2022 14:27
Maruško, z toho si nic nedělej, tohle se mi stalo loni. Sedím v autě před obchodem, chci vzít z peněženky kartu a ta nikde. Okamžitě jsem zpanikařila, dcera mi říká, ať se pořádně podívám v kabelce a nic. Tak jsem hned volala do banky, mám svou bankéřku, zablokovala kartu, poděkovala za pomoc a ukončila hovor. Dcera si vzpomněla, že jsem jí ji dala u pumpy, dala mi jí po zaplacení. To víš, že jsem ji našla, myslela jsem, že mě klepne. Bankéřka mi sdělila, že to zrušit nejde a tak mám novou kartu. Tohle se může stát každému, hlavně, že ti to dobře dopadlo a ve spořče budeš mít protekci. :-)
Zdenka Soukupová
6.1.2022 13:27
Maruško, té příhodě jsem se zasmála, ale ve skutečnosti to muselo být dost stresující. Nevím, jestli bych to zvládla jako Ty. ☺
Marie Měchurová
6.1.2022 13:06
Aničko, dva účty jsou lepší protože, když jeden z manželů zemře, tak se účet zablokuje a ten druhý se nedostane k důchodu.
Anna Potůčková
6.1.2022 12:53
Já bych nebyla spocená jen na čele, ale asi celá. Jinak máme s mužem jeden účet, ale každý svoji kartu
Hana Polednová
6.1.2022 10:48
Maruško, pěkná zápletka s tvoji kartou. Vše dobře dopadlo, ale pěkně ses zpotila na začátku. Hezký zážitek s kartou jsi nám nabídla.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA