Foto a koláž: autorka
O Trenérech a učitelích (2)
9. 1. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Komberec Jakubcová
9.1.2022 21:12
Na Gran Canarii jsem byla pozvána na golfové hřiště. A musím uznat, že je to fakt dost těžké se trefit do jamky. Nepovedlo se mi to.
Zuzana Pivcová
9.1.2022 18:48
Trochu se mi vybavila někdejší dovolená v rumunské Eforii, kde jsem na pár dní propadla minigolfu. :-D Jinak zkušenosti se soukromými trenéry a instruktory nemám. Ale vím, že kdysi dávno mě z neznalosti praktické němčiny a ostychu vytáhl jeden starší německý lektor na tuzemském letním kurzu, který mě také přesvědčoval, že "na to mám". On byl ten, který mě rozmluvil. Díky za vyprávění.
Václav Soukup
9.1.2022 10:24
Začátky jsou vesměs težké. Můj tenisový trenér mně nejprve nechal shrabat 2 kurty a pak mně poslal ke zdi žel. mostu na Štvanici, se kterým jsem si hodinu pinkal.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA