Pohled na odívání v historických souvislostech - část II. Motto: Oděv v běhu staletí
Fotoarchiv Hany Lancové

Pohled na odívání v historických souvislostech - část II. Motto: Oděv v běhu staletí

11. 1. 2022
historie móda
Autor: Hana Lancová
Hodnocení:
(5 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Libor Farský
Bezva, děkuji. Jsem sběratelem knih o historii módy.
Hana Lancová
Kdo z vás by měl zájem vidět skupinu historických tanců VERE GRATIA v akci, stačí otevřít můj článek "A jedeme s kopce..." z roku 2019 s připojeným videem. Moc děkuji za ohlasy na první dvě části rozhovoru. Jsou podnětné.
Martina Růžičková
Moc děkuji za zajímavý rozhovor. Mám moc ráda historii a velice oceňuji aktivity, které ji živě zprostředkují dnešním lidem. Kostýmy na fotografiích jsou nádherné.
Marie Seitlová
Moc ně zaujal tento článek a vzpomínám na zlínskou módní přehlídku, kde se nám soubor představil. Měl úžasně a zajímavé dobové kostýmy.
Helena Přibilová
Také já děkuji za zajímavý článek s ukázkou nádherných historických kostýmů. O historii odívání jsem se vždy zajímala, dokonce jsme měli tento předmět i ve škole.
Anna Potůčková
Velmi zajímavý článek a vystoupení ve Zlíně na modní přehlídce bylo nádherné! Kdo toto vystoupení neviděl, má čeho litovat.
Zuzana Pivcová
To je nesmírně zajímavé. V takovém kombinovaném programu historické oděvy upoutají pozornost daleko víc než jen ve vitrínách "mrtvé" expozice.
Daniela Řeřichová
Děkuji za zajímavý článek. Jako divadelník mám slabost pro historické kostýmy.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%