Můj první pochod „Silvestrovskou Prahou za historií“.
Úvodní foto: autorka článku

Můj první pochod „Silvestrovskou Prahou za historií“.

3. 1. 2022
Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 23 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Polednová
Přátelé, moc vám děkuji za komentáře a mám radost, že se vám fotky líbily. Zrovna tenhle kout jsem skoro vůbec neznala a zjistila jsem, že mám velké mezery v poznávání Prahy. Álo T., tu stovku za rok ani nedám, tolik km nenachodím.
Alena Tollarová
Hanko, je fajn, že Ti to zase šlape. Budeš mít co dávat do projektu Do stovky :) Líbilo by se mi, kdyby sem tam takové nějaké procházky Prahou zorganizovali i íčkaři. Já bych na ně ráda přijela.
Elena Valeriánová
Hanko, přeji Ti spoustu takových výšlapů. Tak trochu (vlastně hodně) vám Pražákům závidím. Máte pořád co objevovat, máte se pořád čím kochat a těch krásných fotek, co nafotíte. Tak ať Ti to dobře šlape!
Alena Vávrová
Moc pěkné Haničko, máš můj obdiv ♥ .
Hana Rypáčková
Pěkná procházka.
Naděžda Špásová
Hanko, fotky jsou moc hezké, hlavně mě fascinuje to silvestrovské modré nebe. :-)
Marie Měchurová
Mám ráda procházky přírodou i městy. Procházky Prahou nabídnou vždyť něco nového. Miluju prvorepublikouvou architekturu. Moc hezké fotky.
Dana Kolářová
Ať se Ti dobře šlape a fotí i na dalších pochodech. Po Praze se moc ráda procházím, díky.
Věra Ježková
Hani, jsi dobrá. Pěkné fotky. :-)
Anna Potůčková
Také Ti tak trošku závidím tuto krásnou procházku! Určitě byla skvělá stejně jak jsou skvělé dokumentující fotky!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%