FOTO: on
Můj poslední (?) pěší výstup na sv. Hostýn
4. 1. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
23.1.2022 16:41
Teprve jsem se tu nachomýtla při plánování výletu... No paráda, ale ta dálka od nás...
Soňa Prachfeldová
6.1.2022 07:46
To je nádhera , tam bych se ráda podívala. Nad Mikulovem je něco podobného, byli jsme tehdy v Boreticich, překrásná vinařská oblast. Maruško to bude jeste kroků.
Marie Ženatová
6.1.2022 07:03
Milá Maruško, na Hostýně jsem byla vždy jen v letních měsících a schody jsem prozatím vždy tak, tak zdolávala. Proto tě velmi za tento turistický výkon v zimě obdivuji.* Před léty jsme šli občas i z Bystřice pěšky nahoru na Hostýn hezkou zdravou krajinkou. Dolů do Bystřice také velmi často lesní cestičkou i s naší malou vnučkou. Při mé poslední návštěvě Hostýnka jsem bohužel poničenou krajinu kůrovcem už snad ani nepoznávala ?
Marie Seitlová
4.1.2022 23:40
Maruško, jsi správný turista a pěkně jste se prošli. Hostýn je krásné místo a i křížová cesta, ráda na výlet na toto místo vzpomínám.
Blanka Lazarová
4.1.2022 20:50
I já bych se tam ráda podívala. Díky za pěkný článek i fotky. Maruško, dávám si tě za vzor.
Alena Vávrová
4.1.2022 20:09
Ještě stále věřím, že se tam někdy také podívám. I když autobus nebo auto již bude nutností.
Zuzana Pivcová
4.1.2022 18:47
Musí to být energeticky velmi silné místo, není divu, že Tě to tam přitahuje. A túru jsi zvládla obdivuhodně.
Martina Růžičková
4.1.2022 17:59
Tak to byl pořádný turistický výkon! Ale cíl nádherný. Díky za hezké fotky. Přeji hodně zdraví a pohodových výšlapů v tomto začínajícím roce. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA