Bilancování - Zážitek roku 2021
Ilustrační foto: Johanka

Bilancování - Zážitek roku 2021

31. 12. 2021
Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 21 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Polednová
Libuško, krásné bilancování a přeji Ti ještě hodně dalších adrenalinových zážitků. Jsi neskutečně aktivní. Také jsem byla u Staňkovského rybníku, je tam krásně. A na kánoi jsem poprve vstoupila někdy ve 13 letech se sestrou a hrozně jsem se bála.
Libuše Křapová
Václave, my jsme nechtěli lyžovat, sníh na to ani nebyl. Schválně jsme si našli pobyt s wellness. A to jsme si užili :-)
Václav Soukup
Zaujal mně ten vánoční pobyt. Vždy jsem o něm snil někde na horách, bez TV, PC, ale s dobrými přáteli. Moje žena však lyže nenáviděla !
Libuše Křapová
Maruško, já už i nad tím rogalem uvažovala :-) Ale jen tandem. Chtěla bych umět létat :-)
Marie Měchurová
Libuško, vidím, že u Tebe se pořád musí něco dít. Mám to podobné, jen na rogalo by mě nikdo nedostal. Balón ještě, o tom uvažuji. Tak ještě hodně takových zážitků Tobě i Jindrovi přejeme!!
Anna Potůčková
Libuško měla jsi hodně pestrý rok a moc Ti přeji, ab i ten co za chvíli přijde byl pro Vás hodně bohatý na různé zážitky, setkání apod. a aby jste byli zdraví a měli spoustu štěstí!
Marie Seitlová
Libuško, ať si užíváš příští rok tak jako letos. Měla jsi akční rok.
Libuše Křapová
Díky ta všechny hezké komentáře a přání :-) věřím, že i ten nový rok bude zajímavý. A že se na některých akcích a zážitcích potkám i s vámi :-)
Helenka Vambleki
Libuško, ať ti ten elán ještě dlouho vydrží!!!
Eliška Murasová
Libuško, Ty jsi velmi činorodé děvče.Přeju Ti, ať tě elán a radost provází i v příštím roce.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%