Herečka Michaela Dolinová: Zvláště v této době je důležité navazovat, udržovat a utužovat vztahy
Herečka Michaela Dolinová. FOTO: J. Ludvík

Herečka Michaela Dolinová: Zvláště v této době je důležité navazovat, udržovat a utužovat vztahy

4. 1. 2022

Pomáhá v covidovém centru a odmítače očkování považuje za nezodpovědné. Hlavně už se těší, až se zase lidé vrátí do divadel. Právě nyní Michaela Dolinová zkouší v Divadle Radka Brzobohatého komedii Nejstarší řemeslo.   

herci rozhovor
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(4.8 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Švancarová
CHtěla bych paní Dolinové vzkázat,že ač v jsem v důchodu,když se ráno probudím mám plno plánů co budu dělat.Není to tak,že bych se probudila a nevěděla co budu mít za práci.
Hana Čadová
Paní Dolinovou jsem zažila jako zámeckou paní na zámku v Zákupech, kde nás zámkem prováděla. Bylo to hezké.
Anna Potůčková
Moc hezký rozhovor s milou herečkou i rosničkou v jedné osobě. Její "sněhánky" jsou nezapomenutelné. Ani jsem nevěděla, že jednu dceru má vdanou. Dík za tento rozhovor!
Daniela Řeřichová
Děkuji za příjemný rozhovor.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

19%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%