Herečka Michaela Dolinová. FOTO: J. Ludvík
Herečka Michaela Dolinová: Zvláště v této době je důležité navazovat, udržovat a utužovat vztahy
4. 1. 2022Pomáhá v covidovém centru a odmítače očkování považuje za nezodpovědné. Hlavně už se těší, až se zase lidé vrátí do divadel. Právě nyní Michaela Dolinová zkouší v Divadle Radka Brzobohatého komedii Nejstarší řemeslo.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Švancarová
4.1.2022 12:14
CHtěla bych paní Dolinové vzkázat,že ač v jsem v důchodu,když se ráno probudím mám plno plánů co budu dělat.Není to tak,že bych se probudila a nevěděla co budu mít za práci.
Hana Čadová
4.1.2022 09:51
Paní Dolinovou jsem zažila jako zámeckou paní na zámku v Zákupech, kde nás zámkem prováděla. Bylo to hezké.
Anna Potůčková
4.1.2022 09:51
Moc hezký rozhovor s milou herečkou i rosničkou v jedné osobě. Její "sněhánky" jsou nezapomenutelné. Ani jsem nevěděla, že jednu dceru má vdanou. Dík za tento rozhovor!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA