Bowling Praha – čtvrtek 13. 1. 2022
2. 1. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Olga Štolbová
6.1.2022 11:38
Ahoj Hani, ráda přijdu, ale hrát nebudu, od doktorů zakázáno (záda).Budu hodně fandit. ♥
Hana Polednová
6.1.2022 10:08
Hani, mladí jsou v práci a vnoučata mají své kroužky a tréninky. To si můžeme užívat ve všední dny během dne jen my, senioři. Tvoji mladí to mají asi volnější.
Hana Polednová
6.1.2022 10:02
Lidmilko, jsi skvělá a určitě se budeme radovat v míru a v hojnosti dobrot. Těším se na Tebe.
Hana Rypáčková
6.1.2022 09:30
Já nemohu, jsem na očním, ale co vzít rodinu. Pozvat mladé. My takhle hráli 3 generace, byla to legrace, fakt.
Lidmila Nejedlá
5.1.2022 22:48
Lidmila se hlásí na bowling. Pokud se ovšem domluví v pohodě Biden s Putinem a budeme se moci radovat v míru.
Hana Polednová
4.1.2022 14:59
Jé, Karle, díky moc. V duchu jsem si přála, kdyby tak přišel Kája mezi nás. A je to tu. Ty, nás děvčata, nikdy nezklameš.
Karel Hyndrák
4.1.2022 12:27
Hani, děkuji za pozvání, přijdu. Tentokrát se nenechám od děvčat vyhecovat, budu kutálet jen málo. Posledně mně ještě půl roku bolela namožená noha.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA