Ilustrační foto: Pixabay
Přejeme všem příznivcům portálu i60
rok plný zdraví, pohody a dobré nálady
31. 12. 2021
Letí to, letí. Máme za sebou další rok. Další rok poznamenaný koronavirovou pandemií, s nejrůznějšími omezeními a zákazy. Ale také rok, ve kterém jsme oslavili desetileté výročí portálu i60!
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Měchurová
31.12.2021 13:53
Musím přiznat, že Íčko mi obohatilo život. Dokonce se ze mne stala dopisovatelka, a moc mě to baví. Tak ať se máme rádi i v příštím roce 2022!! Hlavně hodně zdraví všem!! Redakci velké poděkování!!
Zdenka Soukupová
31.12.2021 13:34
Snad už není co dodat. Souhlasím se všemi komentáři, jako Helenka. A velký dík Honzovi a celé redakci, že je to s námi pořád baví. Na zdraví a vzhůru do dalšího roku s optimismem a elánem!
Eva Braunová
31.12.2021 13:08
Přeji Všem krásný nový rok bez omezení a bez covidu.Ráda večery trávím čtením článků od šikovných pisatelů z i60.Články jsou humorné i smutné a z něktrých se můžeme i poučit. Děkuji.
Marie Novotná
31.12.2021 13:04
Velké díky za přání. Íčko je pro mne každodenní čtení,relax i pohon. Přeji hodně nových nápadů,pevné nervy a hlavně zdraví do dalších let.
Helenka Vambleki
31.12.2021 13:01
Abych nemusela opisovat, souhlasím se všemi komentáři přede mnou a jsem hrdá, že jsem íčkař a zůstanu věrná dál
Libuše Křapová
31.12.2021 12:18
Díky za přání a gratulace oceněným. Přeji také samotnému íčku, jeho redakci a íčkařům hodně štěstí a zdraví do nového roku.
Daniela Řeřichová
31.12.2021 12:12
Děkuji za přáníčko a gratuluji všem oceněným. Patřím k těm, jimž portál přináší hodně radosti. Těším se na další články, fotografie, setkání. Dobrý rok 2022 nám všem!
Anna Potůčková
31.12.2021 12:05
Děkuji všem za hezké chvíle při různých setkáních a děkuji za tento vynikající portál, díky němuž jsem i já poznala spoustu správných lidí!. A děkuji celé reakci za vše, co pro nás dělá a vmýšlí různé soutěže apod. Všem přeji hodně zdraví, redakci spoustu trpělivosti s námi a spoustu dalších nápadů! Moc se těším na další rok s I60 :-)
Blanka Lazarová
31.12.2021 11:54
Děkuji vám všem, že tu jste. Tak vzhůru do nového roku, ať se daří ! A nezapomeňte: S úsměvem jde všechno líp ! :-) :-) :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA