Muži a karty
Ilustrační foto: Pexels

Muži a karty

29. 12. 2021

Nepíšu o karbanu. Píšu o platebních kartách. Máme doma tři. Z nich je jedna karta společná, protože z ní platíme provoz domácnosti. Tu pochopitelně vlastní moje žena.

fejeton peníze rodina
Hodnocení:
(4.8 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Také jsem přečetla celý článek a v mnohém jsem se poznala.
Olga Štolbová
Oldřichu, děkuji. Takové, PRIMA, ráno jsem už dávno nezažila. Jsem už víc než třicet let vdova, ale podepisuji. Hodně podobné to bylo i s mým Františkem. Jak já závidím všem ženským, co se za nimi s plným vozíkem plouží jejich milovaní muži a odevzdaně přibírají další a další zboží. Já jsem vděčná synovi, že pro mě přijede a můj nákup naloží a odveze mě domů. Vypadá to, že jsme ty chlapy, i přes spoustu překážek, dobře vychovaly a proto je milujeme. ♥
Václav Soukup
Jako chlapec si pomatuji, že matka jednou pověřila otce, aby koupil mleté maso. Po nákupu potkal známého důstojníka, se kterým pak týden objížděl gazíkem vojenské posádky a kamarády r vojny. Místo masa přinesl domů obrovské klubko velkých bílých červů.
Granda Nekonata
8.55 osvědčilo se mi placení hodinkami, jsou odolnější vůči "nehodám"
Margita Melegova
Kouzelne cteni, pobavila jsem se ale chapu, ze v kazde rodine je to jine, na nakup chodime dva i k bankomatu, jen jednou za posledni dobu tuto transakci provadel manzel a bylo to naposledy, mel vybrat docela maly obnos pro pripad ze budeme platit hotove, jinak platime vsude kartou, prisel a podal mi nekolik tisicovek skoro cely duchod, zalil mne pot co kdyz mi ty penize nekdo ukradne, odvykla jsem nosit sebou hotove penize a zase budu cekat ve fronte u pokladny. Poucena nadobro hlidam karty a radeji se k bankomatu projdu sama.
Granda Nekonata
:-) „Žádná psychologie nedokáže ženu vysvětlit; z toho také pramení její síla. Muže lze zkoumat, ženu lze jen obdivovat.“ — Oscar Wilde
Vladislava Dejmková
Tedy u nás doma je leccos úplně obráceně. Pošlu muže na jednoduchý nákup tří věcí. Chlazené kuře, hladká mouka a hřebíček. Po čtyřicetiletém “výcviku” přinese přesně to, co chci. Na kuřeti prozkoumá datum doporučené spotřeby (po operaci to vidí i bez brýlí), mouku vezme tu babiččinu (za posledních deset let si to už pamatuje) a o hřebíčku tuší, že je to koŕení. Zároveň si ale uloví jednu uzenou makrelu, oříšky v několika pytlíčcích, jeden ananas (byl ve slevě) atd. Prostě co mu já nikdy nekoupím. A já se přiznám, že to vím předem a po jeho návratu se naoko zlobím. Ale jen tak maličko, aby řeč nestála.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%