Ilustrační foto: Pexels
Muži a karty
29. 12. 2021Nepíšu o karbanu. Píšu o platebních kartách. Máme doma tři. Z nich je jedna karta společná, protože z ní platíme provoz domácnosti. Tu pochopitelně vlastní moje žena.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Olga Štolbová
29.12.2021 10:12
Oldřichu, děkuji. Takové, PRIMA, ráno jsem už dávno nezažila. Jsem už víc než třicet let vdova, ale podepisuji. Hodně podobné to bylo i s mým Františkem. Jak já závidím všem ženským, co se za nimi s plným vozíkem plouží jejich milovaní muži a odevzdaně přibírají další a další zboží. Já jsem vděčná synovi, že pro mě přijede a můj nákup naloží a odveze mě domů. Vypadá to, že jsme ty chlapy, i přes spoustu překážek, dobře vychovaly a proto je milujeme. ♥
Václav Soukup
29.12.2021 10:01
Jako chlapec si pomatuji, že matka jednou pověřila otce, aby koupil mleté maso. Po nákupu potkal známého důstojníka, se kterým pak týden objížděl gazíkem vojenské posádky a kamarády r vojny. Místo masa přinesl domů obrovské klubko velkých bílých červů.
Granda Nekonata
29.12.2021 08:57
8.55 osvědčilo se mi placení hodinkami, jsou odolnější vůči "nehodám"
Margita Melegova
29.12.2021 08:55
Kouzelne cteni, pobavila jsem se ale chapu, ze v kazde rodine je to jine, na nakup chodime dva i k bankomatu, jen jednou za posledni dobu tuto transakci provadel manzel a bylo to naposledy, mel vybrat docela maly obnos pro pripad ze budeme platit hotove, jinak platime vsude kartou, prisel a podal mi nekolik tisicovek skoro cely duchod, zalil mne pot co kdyz mi ty penize nekdo ukradne, odvykla jsem nosit sebou hotove penize a zase budu cekat ve fronte u pokladny. Poucena nadobro hlidam karty a radeji se k bankomatu projdu sama.
Granda Nekonata
29.12.2021 08:41
:-) „Žádná psychologie nedokáže ženu vysvětlit; z toho také pramení její síla. Muže lze zkoumat, ženu lze jen obdivovat.“ — Oscar Wilde
Vladislava Dejmková
29.12.2021 08:13
Tedy u nás doma je leccos úplně obráceně. Pošlu muže na jednoduchý nákup tří věcí. Chlazené kuře, hladká mouka a hřebíček. Po čtyřicetiletém “výcviku” přinese přesně to, co chci. Na kuřeti prozkoumá datum doporučené spotřeby (po operaci to vidí i bez brýlí), mouku vezme tu babiččinu (za posledních deset let si to už pamatuje) a o hřebíčku tuší, že je to koŕení. Zároveň si ale uloví jednu uzenou makrelu, oříšky v několika pytlíčcích, jeden ananas (byl ve slevě) atd. Prostě co mu já nikdy nekoupím. A já se přiznám, že to vím předem a po jeho návratu se naoko zlobím. Ale jen tak maličko, aby řeč nestála.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA