Ilustrační foto: Pixabay
Nesilvestrovsky sentimentální rozjímání
31. 12. 2021Tak už je to tu zas. Sotva uklidíme po létě zahrádku a plavky do skříně, už nás masírují obchody apely k přípravám na největší svátky roku. I ta rotace dnů v roce se nám s přibývajícími léty nějak zrychluje, než se člověk naděje, rok končí.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
25.3.2025 09:27
Jdu zřejmě s křížkem po funusu, ale to nic nemění na tom, jsem si to vaše vzpomínání náležitě užila, i když už trylky ptačí přivolaly jaro.
Jana Porcalová
1.1.2022 16:03
Díky všem, kteří jste si se mnou zavzpomínali, můj letošní Silvestr přesně souhlasil s těmi popisovanými novodobými. Až na tu popůlnoční cimbálovku - folklor zřejmě už není žádaný a "in". Svůj hudební absťák jsem si ale vynahradila dneska opět s Vídeňskými filharmoniky, nezklamali. A přestávkové video o krásách Rakouska bylo boží, zavzpomínala jsem si při krásných pohledech na Alpy i města na svoje dávné toulky po nich a zamáčkla slzu. Je dobré mít na co vzpomínat.
Zdenka Soukupová
31.12.2021 14:07
Ano, tak nějak podobně jsme to měli asi skoro všichni. Hezké zavzpomínání....
Zuzana Pivcová
31.12.2021 12:52
Na Silvestra jsem nikam nechodila, ale ráda jsem si zavzpomínala s Vámi.
Václav Soukup
31.12.2021 09:40
Já jsem šel na oslavu Silvestra s tátou a vracel jsem se ráno s mámou !
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA