Rožmitál, Ryba, Rybovka
Foto: autorka

Rožmitál, Ryba, Rybovka

29. 12. 2021
cestování fotografování
Hodnocení:
(5.1 b. / 21 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Hašková
Děkuji za krásné vzpomínání na Jakuba Jana Rybu, bezvadně doplněné fotkami.
Irena Stollová
Moc děkuji za čtení i Vaše reakce. S fotografováním jsem měla dost problémy - nejdřív jsem se natáhla na ledu a narazila si kostrč a pravou ruku. O něco později se mi v mrazu úplně vybil mobil, takže jsem nestihla nafotit rožmitálský hrad, domky u potoka, hejno kachen, náměstí atd. Byla jsem ráda, že mám aspoň něco a můžu dokončit rozepsané dílo :-). Mějte se moc hezky v novém roce, hlavně zdravě!
Alena Vávrová
Děkuji za velmi krásně podaný příběh a fotky o J. J .Rybovi. I u nás se Rybovka zpívala každoročně, s vyjímkou posledních 2 let, na zámku.
Rostislav Mraček
Výtečné! Moc vám děkuji.
Jan Zelenka
Rožmitál jsem měl na svém obchodním okruhu, ale spíš znám jeho střed. Fotky jsou moc pěkné, ale ta místa moc neznám. Nejlépe znám cukrárnu na náměstí.
Marie Seitlová
Děkuji za nové informace o J. J. Rybovi. Letos jsem byla na jeho mši v kostele v Novém Městě nad Metují.
Naděžda Špásová
V tom lese u pomníku J. J. Ryby, ona je to spíš kamenná mohyla, jsme před pár lety byli a v Rožmitále taky. Vždycky v létě, když jsme v Blatné, tak jezdíme na výlety.
Václav Soukup
Do Rožmitálu jsem narukoval na vojnu. Byly tam kruté zimy a rozcvičky do půl těla nám " dávaly pořádně zabrat " Chodil jsem tam do nově otevřené sauny v zámečku za 5. Kč.
Hana Polednová
Hezký článek s nadhernými fotkami, hodně nového jsem se dozvěděla.
Alena Švancarová
Moc ráda jsem si přečetla o Jakubu Janu Rybovi.Zanechal tady jeden ze skvostů.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%