FOTO: autorka
Mám ráda stromy
30. 12. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Margita Melegova
31.12.2021 11:04
Krasne povidani mne trochu roztesknilo, vsude kde jsem zila zustal nejaky ktery se mi vryl do srdce.
Eva Braunová
30.12.2021 20:46
Vlaďko,krásně jste stromy nafotila.Ráda se stromů i dotýkám i je také fotím a k některým stromům se vracím.Kdo chodí rád pěšky, tak mu stromy slouží jako orijentační bod.Používám turistické mapy a i tam jsou vzácné stromy zakresleny.
Eliška Murasová
30.12.2021 20:07
Vlaďko, krásně nafocené stromy, potěšila jsem se. Stromy jsou i mými oblibenci.
Marie Seitlová
30.12.2021 19:47
Moc pěkný článek, také mám ráda stromy a vůbec přírodu. Krásné fotky.
Hana Polednová
30.12.2021 17:30
Vlaďko, moc hezké povídání a fotky o stromech. Také je mám ráda, jsou krásné v každém ročním období.
Blanka Lazarová
30.12.2021 16:19
Moc hezké fotky i pěkná slova. Stromy jsou i mými oblíbenci. Děkuji za pěknou procházku.
Marcela Pivcová
30.12.2021 15:20
Také patřím k těm "fotografům", kteří rádi fotí stromy. Nehledím na množství různých často zveřejňovaných fotografií,na nichž jsou hlavními objekty. Každý strom je přece originál.
Naděžda Špásová
30.12.2021 14:43
Vlaďko, moc hezké fotky, stromy fotím taky ráda. Pro fotografa jsou vděčným objektem.
Eva Mužíková
30.12.2021 14:15
Vlaďko, články a fotografie v Tvém podání si ráda / pokud mi neutečou v množství jiných/ ráda přečtu a prohlédnu. Zvláště mne těší, že některá zákoutí osobně znám. Díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA