Nabíjí mě setkávání s přáteli, říká šestaosmdesátiletá Olga Štolbová
Šestaosmdesátiletá Olga Štolbová je pořád plná optimismu. FOTO: Jan Raška

Nabíjí mě setkávání s přáteli, říká šestaosmdesátiletá Olga Štolbová

28. 12. 2021

Život se s ní nemazlil. Do školy začala chodit v době druhé světové války, v šestnácti letech otěhotněla, manželství ji nevyšlo s prvním, ani s druhým mužem, třetí brzy zemřel. Osm let se starala o svou slepou maminku...

aktivní senioři rozhovor
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(4.9 b. / 49 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Helena Dohnalová
Milá Olinko, ty víš že jsi moje srdeční záležitost. Když jsem se objevila na íčku Olinka mi poradila a pomohla se přihlásit , je to moc hodná holka. Ano je to holka ještě i dnes a má náš obdiv a úctu. Ahoj a nashle.
Jitka Mošovská
Olinko, na zdraví, ať slouží!
Eva Kopecká
Nikdo to nemáme v životě snadné. Záleží, jak se ke všemu člověk postaví. Každý si může vybrat, zda se při prvních starostech začne litovat a hroutit, nebo zda půjde s kuráží dál do lepších časů. Tahle paní vzala život za správný konec. Znám lidi, kterým jeden rozvod stačil k doživotní nespokojenosti, už na něj svedli veškerý zbytek následujících negativ....
Marcela Pivcová
Olinko, obdivuji Tě za všechno, co stále s množstvím energie, optimismu a s radostí a zájmem o mnohé činnosti dokážeš. Přeji Ti všechno dobré nejen po celý nadcházející rok, ale ještě na dlouhá léta.
Jindra Hubačová
Milá Olinko, jsem moc ráda, že jsem se s Tebou měla možnost v Korenove seznámit .Přeji Ti další roky ve zdraví, stálou vitalitu a optimismus.Jsi takové sluníčko. Velmi mě mrzí ta jedna hvezdička, ale vezmi to jako ve škole. J.
Hana Práglová
Olinko, děkuji za Tvé vzpomínky!!
Jitka Hašková
Olgo, poslala jsem přečíst rozhovor s Tebou Zdence A. Odepsala mi: velké díky za rozhovor s hvězdičkou Olinkou. Od té doby, co jsem jí poznala, má můj stálý obdiv.
Lidmila Nejedlá
Olinko, vzpomínám, jak jsme si povídaly o cestách po horách , o knize Zdenka Šmída a pamatuješ, jak jsme chtěly přivítat v Poděbradech kolaře a prošvihly jsme to? A posezení s paní Hamáčkovou v kavárně? Olinko, s tebou jsem byla vždycky ráda.
Dana Kolářová
Olinko, díky za přání a také Ti přeji moc a moc zdraví, hezký Nový rok a nový rok plný phody a radosti. Těším se až se uvidíme.
Olga Štolbová
Holky moje zlatý, mám vás všechny moc ráda, děkuju za to , že jste a přeju všem krásný Nový rok, ale i všechny roky další. A také dlouhé zdraví, na furt. ♥

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%