Šestaosmdesátiletá Olga Štolbová je pořád plná optimismu. FOTO: Jan Raška
Nabíjí mě setkávání s přáteli, říká šestaosmdesátiletá Olga Štolbová
28. 12. 2021Život se s ní nemazlil. Do školy začala chodit v době druhé světové války, v šestnácti letech otěhotněla, manželství ji nevyšlo s prvním, ani s druhým mužem, třetí brzy zemřel. Osm let se starala o svou slepou maminku...
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helena Dohnalová
4.1.2022 08:00
Milá Olinko, ty víš že jsi moje srdeční záležitost. Když jsem se objevila na íčku Olinka mi poradila a pomohla se přihlásit , je to moc hodná holka. Ano je to holka ještě i dnes a má náš obdiv a úctu. Ahoj a nashle.
Eva Kopecká
30.12.2021 16:25
Nikdo to nemáme v životě snadné. Záleží, jak se ke všemu člověk postaví. Každý si může vybrat, zda se při prvních starostech začne litovat a hroutit, nebo zda půjde s kuráží dál do lepších časů. Tahle paní vzala život za správný konec. Znám lidi, kterým jeden rozvod stačil k doživotní nespokojenosti, už na něj svedli veškerý zbytek následujících negativ....
Marcela Pivcová
30.12.2021 14:51
Olinko, obdivuji Tě za všechno, co stále s množstvím energie, optimismu a s radostí a zájmem o mnohé činnosti dokážeš. Přeji Ti všechno dobré nejen po celý nadcházející rok, ale ještě na dlouhá léta.
Jindra Hubačová
30.12.2021 09:04
Milá Olinko, jsem moc ráda, že jsem se s Tebou měla možnost v Korenove seznámit .Přeji Ti další roky ve zdraví, stálou vitalitu a optimismus.Jsi takové sluníčko. Velmi mě mrzí ta jedna hvezdička, ale vezmi to jako ve škole. J.
Jitka Hašková
29.12.2021 19:08
Olgo, poslala jsem přečíst rozhovor s Tebou Zdence A. Odepsala mi: velké díky za rozhovor s hvězdičkou Olinkou. Od té doby, co jsem jí poznala, má můj stálý obdiv.
Lidmila Nejedlá
29.12.2021 12:44
Olinko, vzpomínám, jak jsme si povídaly o cestách po horách , o knize Zdenka Šmída a pamatuješ, jak jsme chtěly přivítat v Poděbradech kolaře a prošvihly jsme to? A posezení s paní Hamáčkovou v kavárně? Olinko, s tebou jsem byla vždycky ráda.
Dana Kolářová
29.12.2021 11:36
Olinko, díky za přání a také Ti přeji moc a moc zdraví, hezký Nový rok a nový rok plný phody a radosti. Těším se až se uvidíme.
Olga Štolbová
29.12.2021 09:33
Holky moje zlatý, mám vás všechny moc ráda, děkuju za to , že jste a přeju všem krásný Nový rok, ale i všechny roky další. A také dlouhé zdraví, na furt. ♥
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA