Šestaosmdesátiletá Olga Štolbová je pořád plná optimismu. FOTO: Jan Raška
Nabíjí mě setkávání s přáteli, říká šestaosmdesátiletá Olga Štolbová
28. 12. 2021Život se s ní nemazlil. Do školy začala chodit v době druhé světové války, v šestnácti letech otěhotněla, manželství ji nevyšlo s prvním, ani s druhým mužem, třetí brzy zemřel. Osm let se starala o svou slepou maminku...
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
29.12.2021 09:01
Moje zlatá Olinko, od té doby, co jsem tě poznala tě obdivuji. Tvou milou povahu a odhodlání překonávat překážky. Těším se na nějaký výlet, kde se zase setkáme. Mám tě moc ráda..
Helenka Vambleki
29.12.2021 06:26
Olinko, buď dál veselá, jak tě znám! A oči šetři, ať ještě dlouho vidíš své přátele!!!
Marie Měchurová
28.12.2021 20:00
Taky jsme měla tu čest osobně se s Olgou setkat a nemohla jsem uvěřit, že už měla 80. Tak ať jí ten životní elán ještě dlouho vydrží!!
Eliška Murasová
28.12.2021 19:48
Milá Olinko, je radost být v Tvé společnosti, jsem ráda, že Tě znám. Přeji hodně zdraví a oči ať ještě dlouho slouží. Honza nemohl vybrat nikoho lepšího na tento vánoční rozhovor, děkuji!
Hana Šimková
28.12.2021 17:45
Olinko, seznámila jsem s e s tebou teprve nedávno a bohužel jenom telefonicky. Řekly jsme si toho hodně, ale po článku pana Rašky jsi mi ještě bližší. Také krásně vypadáš a já ti přeji, aby jsi plula tak hezky životem jak to stále děláš. Mám tě ráda a přeji ti stále ten tvůj nezlomný optimismus a hodně zdraví v novém roce.
Libuše Křapová
28.12.2021 17:38
Olinko, patřím také mezi ty, co tě znají osobně. Jsi opravdu taková, jak tě popsali v komentářích ti přede mnou. Skromná, milá, optimistická..., mám tě ráda a jsem pyšná na to, že jsem se s tebou v životě potkala. Přeji ti i nadále hodně štěstí i zdraví.
Dana Puchalská
28.12.2021 16:32
Honzo, děkuju za milý rozhovor. A Olince přeju do dalšího roku jen to nejlepší.
Jana Šenbergerová
28.12.2021 15:34
Honzo, děkuji za nápad položit otázky naší milé Olze, a tobě Olinko za odpovědi. Každé setkání s tebou, ať už osobní nebo virtuální, mě vždycky potěšilo. Doufám, že jich ještě bude hodně. A aby to tak bylo, přeji ti zdraví a tvým očím tolik energie, aby ses mohla ze života radovat.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA