Nabíjí mě setkávání s přáteli, říká šestaosmdesátiletá Olga Štolbová
Šestaosmdesátiletá Olga Štolbová je pořád plná optimismu. FOTO: Jan Raška

Nabíjí mě setkávání s přáteli, říká šestaosmdesátiletá Olga Štolbová

28. 12. 2021

Život se s ní nemazlil. Do školy začala chodit v době druhé světové války, v šestnácti letech otěhotněla, manželství ji nevyšlo s prvním, ani s druhým mužem, třetí brzy zemřel. Osm let se starala o svou slepou maminku...

aktivní senioři rozhovor
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(4.9 b. / 49 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Helena Votíková
Olinko jsem moc ráda, že jsem tě poznala. Obdivuji tě, tvůj elán, tvoji stále dobrou náladu.
Olga Štolbová
Ahoj lidičky, všechny vás zdravím a moc, moc děkuji za tak krásná slova, co píšete. Až se stydím, vždyť jsem jen obyčejná holka, ale hezky se to čte. Těším se na každé setkání, protože i vy všechny jste prima holky. Jsem moc ráda, že jste a že máme íčko, které nás spojilo. Také díky Honzovi jsme dobrá parta. ♥
Hana Čadová
Před Olinkou smekám.
Zdenka Soukupová
Olinko, přeju do dalších let jen samé dobré věci a hlavně zdraví. Moc milý a upřímný rozhovor.
Zuzana Pivcová
Olinko, ráda vzpomínám na Tvé první "taxikářské" články zde, ale hlavně na všechna setkání s Tebou. Doufám, že bude hodně dalších. Hlavně se šetři a ať máš všude kolem sebe milé lidi.
Naděžda Špásová
Poznala jsem Olinku osobně a ano, je to moc milá paní. Olinko, máš toho v životě za sebou požehnaně, obdivuji tvůj stálý úsměv na tváři a přeji ti, aby tam vydržel ještě hodně dlouho. Do nového roku ti přeji hlavně zdraví a štěstí. :-)
Hana Polednová
Mám radost za tento milý rozhovor, moc Honzovi děkuji. Znám Olinku již hodně let osobně a mohu potvrdit. Milá, skromná, kamarádská a usměvavá to žena, která nikdy nezklamala a vždy se s námi znovu a znovu setkává na malých i velkých setkáních. Jen ty oči by jí měly sloužit ještě hodně let, aby nejen svým úsměvem, ale i svým typickým šarmem a dobrou náladou, se s námi mohla co nejdéle setkávat osobně. Olinko, mám Tě ráda a děkuji moc, že jsem Tě zde na íčku potkala, i když jsme v Praze skoro sousedky.
Alena Švancarová
Paráda,jste skvělá,přeji zdraví,zdraví,zdraví.
Marie Seitlová
Tak to je krásný článek o naší příjemné ičkařce Olince. Známe se od prvního setkání v HB, je to úžasná a milá kamarádka. Přeji ti zdravíčko a aby oči se nezhoršovaly.
Jarmila Komberec Jakubcová
Olinku jsem několikrát potkala na našich íčkařských setkáních. Vždy byla milá a pohodová kamarádka. Děkuji Honzo .

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%