Šestaosmdesátiletá Olga Štolbová je pořád plná optimismu. FOTO: Jan Raška
Nabíjí mě setkávání s přáteli, říká šestaosmdesátiletá Olga Štolbová
28. 12. 2021Život se s ní nemazlil. Do školy začala chodit v době druhé světové války, v šestnácti letech otěhotněla, manželství ji nevyšlo s prvním, ani s druhým mužem, třetí brzy zemřel. Osm let se starala o svou slepou maminku...
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helena Votíková
28.12.2021 14:55
Olinko jsem moc ráda, že jsem tě poznala. Obdivuji tě, tvůj elán, tvoji stále dobrou náladu.
Olga Štolbová
28.12.2021 14:43
Ahoj lidičky, všechny vás zdravím a moc, moc děkuji za tak krásná slova, co píšete. Až se stydím, vždyť jsem jen obyčejná holka, ale hezky se to čte. Těším se na každé setkání, protože i vy všechny jste prima holky. Jsem moc ráda, že jste a že máme íčko, které nás spojilo. Také díky Honzovi jsme dobrá parta. ♥
Zdenka Soukupová
28.12.2021 13:58
Olinko, přeju do dalších let jen samé dobré věci a hlavně zdraví. Moc milý a upřímný rozhovor.
Zuzana Pivcová
28.12.2021 13:57
Olinko, ráda vzpomínám na Tvé první "taxikářské" články zde, ale hlavně na všechna setkání s Tebou. Doufám, že bude hodně dalších. Hlavně se šetři a ať máš všude kolem sebe milé lidi.
Naděžda Špásová
28.12.2021 13:35
Poznala jsem Olinku osobně a ano, je to moc milá paní. Olinko, máš toho v životě za sebou požehnaně, obdivuji tvůj stálý úsměv na tváři a přeji ti, aby tam vydržel ještě hodně dlouho. Do nového roku ti přeji hlavně zdraví a štěstí. :-)
Hana Polednová
28.12.2021 13:30
Mám radost za tento milý rozhovor, moc Honzovi děkuji. Znám Olinku již hodně let osobně a mohu potvrdit. Milá, skromná, kamarádská a usměvavá to žena, která nikdy nezklamala a vždy se s námi znovu a znovu setkává na malých i velkých setkáních. Jen ty oči by jí měly sloužit ještě hodně let, aby nejen svým úsměvem, ale i svým typickým šarmem a dobrou náladou, se s námi mohla co nejdéle setkávat osobně. Olinko, mám Tě ráda a děkuji moc, že jsem Tě zde na íčku potkala, i když jsme v Praze skoro sousedky.
Marie Seitlová
28.12.2021 12:56
Tak to je krásný článek o naší příjemné ičkařce Olince. Známe se od prvního setkání v HB, je to úžasná a milá kamarádka. Přeji ti zdravíčko a aby oči se nezhoršovaly.
Jarmila Komberec Jakubcová
28.12.2021 11:45
Olinku jsem několikrát potkala na našich íčkařských setkáních. Vždy byla milá a pohodová kamarádka. Děkuji Honzo .
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA