U radotínského kostela. FOTO: Jan Raška
Přejeme všem čtenářkám a čtenářům hezké prožití vánočních svátků!
24. 12. 2021Milí Íčkaři,
ačkoliv jsme si před dvanácti měsíci přáli, abychom se v roce 2021 dočkali života bez jakýchkoli omezení, nestalo se tak. Covid neustále někde klepe na dveře a způsobuje menší či větší potíže.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
26.12.2021 00:05
Děkuji za toto přání a za všechno, co dělá redakce pro nás - uživatele portálu. Všem íčkařům přeji pohodu, optimismus, zdraví a radostnější celý nový rok.
Olga Štolbová
25.12.2021 12:00
I já přeju všem íčkařům a vlastně úplně všem lidem dobré vůle šťastné a klidné dny,
zdraví a radost ze života. A velký dík redakci za všechny krásné nápady, které pro nás vymýšlí. ♥
Eliška Murasová
25.12.2021 11:40
Honzo, děkuji za přání! Všem nám přeju hodně zdraví, lásku, zachování si víry a naděje.
Květuše Pinkasová
25.12.2021 09:01
Děkujeme Honzo redakci a vám všem... jsem moc vděčná, že jste tady nejen pro mne a se mnou nejen dnes ♥♥
Marie Faldynová
25.12.2021 07:43
Připojuji se s přáním všeho dobrého v roce 2022 a s díky celé redakci i všem spolučtenářům i60
Soňa Prachfeldová
24.12.2021 20:33
Děkuji za přání , děkuji za práci celé redakci. A přeji jen to nejlepší ! Ano dnes jsem místo sms raději volala známým a potěšilo mě, jak jsme se pobavili.
Miloslava Richterová
24.12.2021 15:41
Děkuji a přeji rovněž krásné vánoční svátky, hodně zdravíčka a štěstí. Ať se i60 daří i v novém roce.
Danka Rotyková
24.12.2021 13:44
Děkuji celé redakci "íčka" za celoroční práci pro nás seniory. Všem pak přeji pěkné svátky, zdraví a štěstí do roku 2022.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA