Ilustrační foto: pixabay.com
Malá noční (pozdrav všem nespavcům)
21. 12. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
25.3.2025 09:34
Ani uvěřit nemohu, že dnes mám za sebou stejnou noc, o jaké píšu níže. Čas letí a já zapomínám. A znovu dodávám: "Krásné a výstižné."
Oldřich Čepelka
26.12.2021 11:14
Líbí se mi vaše poezie, vidím, že je amatérská, tj. nevyumělkovaná , a z duše.
Jana Porcalová
21.12.2021 20:11
Díky za vaše vlídné reakce na moje pokusy, je to pohlazení, dost to potřebuju. Redakci děkuju za krásné ilustrování těch mých veršovánek.
Dalibor Polanský
21.12.2021 18:33
Promítání mám každý večer a nejsou to vždy filmy, které bych musel vidět.
Zuzana Pivcová
21.12.2021 14:45
Film života může být vlídný nebo i zničující a spánek - nespánek toho bývá častým odrazem. Děkuji za Vaši zbásněnou zpověď.
Jana Šenbergerová
21.12.2021 14:01
Krásné a výstižné. Dnes jsem měla "promítání" od tří do šesti, a to jsem si ještě nedávno libovala, jaký jsem dobrý spáč. Mé srdce a svědomí to zřejmě neberou na vědomí. Srdce buší na dveře mého těla, zatímco svědomí šmejdí ve třinácté komnatě. Nic příjemného, přesto jsem ráda, že je mám.
Zdenka Soukupová
21.12.2021 13:48
Občas prožívám v noci totéž, jen bych to nedovedla tak krásně "zbásnit". Pravdivé. ☺
Alena Vávrová
21.12.2021 13:47
Pravda pravdoucí a ten měsíc v úplňku na úvodním foto, to je také jeden z hlavních důvodů mé nespavosti. A na postel mi svítit vůbec nesmí!
Anna Potůčková
21.12.2021 10:52
Ty nejkrásnější scénáře píše sám život. A že těch scénařů je....A jsou to různé filmové žánry
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA