Ilustrace: autorka
Kočičí pohádka
22. 12. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
22.12.2021 16:35
Ty jsi přímo umělkyně. Krásně maluješ, krásně vzpomínáš, krásně veršuješ. Bertice, Ty jsi skvělá velice.
František Matoušek
22.12.2021 16:07
pokračování: (nějak to samo skočilo)... taková skvělá kreslířka a spisovatelka.
František Matoušek
22.12.2021 16:01
Tak to jsem velice pekvapen. Nevěděl jsem, že nedaleko Liberce žije
Jana Hošková
22.12.2021 15:55
Pěkně jste to napsala ! Na té první fotce to vypadá, že Bertík povídá králíčkům pohádku :-))
Miluše Hasenohrlová
22.12.2021 14:57
Evi, krásně napsaná pohádka .Pohádka,která je skutečná,protože zvířátka existují a příběhy také.A kresbička i básnička se opravdu povedla. ♥
Anna Potůčková
22.12.2021 13:23
Přiznám se, že Tvůj článek jsem četla dříve, než tu byl zveřejněný. Ty jsi všestranná, básníš, píšeš povídky, maluješ, o zvířátka se staráš atd. Tvé kresbičky v článku se mě líbí.
Jitka Hašková
22.12.2021 13:16
Bertice , ty jsi úžasná. Děkuji za příběh tvého Bertíka, na kterého pořád vzpomínáš.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA