FOTO: autorka
Zážitek roku 2021
29. 12. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Jurečková
18.6.2022 09:59
Já si myslím, že ten chlapík se dělal zajímavým, nic víc. Ale když Vám popřál štěstí, tak to asi vše myslel dobře.
Zuzana Pivcová
31.12.2021 13:00
Omlouvám se, ke studiu češtiny na VŠ patří ne staročeština, ale staroslověnština, to byl přepis.
Zuzana Pivcová
30.12.2021 16:23
Jedna z možností je podle mne docela realistická, a sice, že to mohl být někdo, kdo třeba studoval český jazyk, kdy součástí studia je i staročeština (vzpomeňte na starou veselohru Dívka v modrém). Ale mohlo by to být i jinak. I ve snech navštěvujeme města s vědomím, že jsme tam už byli, ale v reálu nevíme. Jdeme životy jako po filmovém pásu, teď jsme na jednom místě filmu a běžné je jít pravidelně dál. Ale mnozí citlivější se dokáží vrátit zpět nebo popoběhnout rychleji kupředu. Tak tohle byl zřejmě dost velký návrat do minulosti s "jednou nohou" v přítomnosti.
Granda Nekonata
30.12.2021 13:10
12.03 anebo "good vibrations"? Teprve postupně se mi odkrývalo, že tam žili pradávné kultury... že je to místo tisícerých vod (jezer a jezírek). Asi je to dobré místo k životu.. nebo tam rád spočívá Bůh.... nevím :-)
Granda Nekonata
29.12.2021 20:47
20.35 díky za pochvalu náčelníku :-) mě učarovaly Smrčiny a řeka Ohře, vůbec nechápu proč. Nemám tam žádné příbuzné, ale jakmile jsem tam poprvé vjela a uviděla to, co je na fotce, byla jsem ztracená...
VANDA Blaškovič
29.12.2021 20:35
No, toto je psáno vypsanou rukou. Líbí a moc. Myslím, že má každý z nás nějaký ten osudový kraj. Můj je kraj Jihočeský. A Váš, přátelé?
Václav Soukup
29.12.2021 10:09
Takoví " podivíni " nám někdy dokáží zpestřit den a přinesou nám i nové pohledy na náš příliš uspěchaný život.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA