Foto: autorka
Známá pražská Stromovka a méně známá ulice Nad Kazankou
16. 12. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
16.12.2021 21:43
Moc hezká fotoreportáž z Tvé procházky-místo neznám, tak díky fotkám si můžu udělat nějaký obrázek
Jitka Hašková
16.12.2021 20:33
Bezvadné, moc hezké. Jsem ráda, že je Šlechtovka otevřená. V dětství jsem tam byla několikrát s tatínkem.
Hana Polednová
16.12.2021 19:43
Moc děkuji za vaše komentáře. Evi, do té "díry" se nesmí, je to foceno přes mříž. Zuzko, vidíš, tak to jsem zase neslyšela já, vím jen o těch Zátopkových.
Zuzana Pivcová
16.12.2021 16:14
Tady to trochu znám. Navíc teď přemýšlím, zda Nad Kazankou nebydleli kdysi dávno Přenosilovi nebo Gottovi. :-D Krásná procházka.
Eva Mužíková
16.12.2021 11:19
Hani, Ty jsi se vyřádila. Tolik zajímavých fotek pohromadě. Ve stromovce jsem nikdy nebyla, určitě by se mi tam, mně, milovnici přírody líbilo. Do té betonové " díry" by mne nikdo nedostal, nemám ráda omezený prostor.
Blanka Lazarová
16.12.2021 09:38
Stromovka je prima a i když jsem tam letos byla, už se tam zase těším. Je tam tolik možností courat. Díky za procházku s vaší CAP partou.
Daniela Řeřichová
16.12.2021 09:19
Haničko, děkuji za hezkou fotovycházku s tvou prima partou. Stromovku mám moc ráda, prochodila jsem ji s dětmi i vnoučaty. Nyní je krásně zrevitalizovaná, každý si tam najde své.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA