Foto: autorka
Vánoce, vánoce jsou tu zase po roce
16. 12. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Miloslava Richterová
19.12.2021 15:53
Moc děkuji za Váš článek, zvláště za poslední odstavec. Můžeme ještě zmínit, že křesťanskému pojetí Vánoc předcházely pohanské tradice - oslavy zimního slunovratu.
Hana Polednová
17.12.2021 13:31
Soni, moc hezký článek a s posledním odstavcem naprosto souhlasím a totéž přeji i Tobě. A krásnými fotkami si obohatila tento příspěvek. Děkuji.
Marie Ženatová
17.12.2021 05:15
Milá Soničko, děkuji moc za hezký a působivý článek. Tak jako píše pan Jan Zelenka o starozákonní knize Kazatel, z kterého uvádíš myšlenky - je i pro mne velmi aktuální. Nejvíce jsem si některé citace z této knihy připomínala když mi umírala maminka - nacházela jsem v nich velikou podporu.
Jan Zelenka
16.12.2021 23:21
Řada myšlenek, obsažených ve starozákonní knize Kazatel- Ecclesiastes, je aktuální do dneška. To, co uvádí Soňa, je z jeho třetí kapitoly. Biblické historii se věnuji moc a moc let. Je ovšem často těžké oddělit mýtus od pravdy. Uvedená citace je velice působivá v podání kralické verze. Pěkně jsi to napsala, Soňo.
Zuzana Pivcová
16.12.2021 15:43
Soňo, s Tvým krásným článkem se raduji z předvánočního času víc než obvykle. Protože Ty se nikomu nepodbízíš a pouze vše předkládáš k vlastnímu posouzení.
Anna Potůčková
16.12.2021 14:26
Soni moc hezký článek, zejména poslední 2 odstavce. Ano, zázraky se dějí a jen my je bereme jako samozřejmost a nevnímáme je. Soni přeji Ti rodinnou pohodu, štěstí a spoustu radostí z každého okamžiku.
Eva Mužíková
16.12.2021 11:51
Soni, děkuji Ti za celý příspěvek, zvláště za slovíčka posledního odstavce. No a fotky, ty jsou opravdu nádherné. I já Ti přeji, aby tvé svátky vánoční proběhly v atmosféře štěstí a duševní pohody. Moc si našeho přátelství vážím. Bertice
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA